• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

20.03.2024

09:15

Ona je bomba! O njenom mužu bruji Srbija, a snajka je čuvenog fudbalera i ćerke slavnog pevača!

Printscreen

Fudbal

Ona je bomba! O njenom mužu bruji Srbija, a snajka je čuvenog fudbalera i ćerke slavnog pevača!

Podeli vest

Fudbaleru Čukaričkog, Luki Adžiću (25), u poslednje vreme cvetaju ruže na terenu i van njega. Osim što je u žiži srspke fudbalske javnosti zbog sjajnih partija u Supeligi Srbije, jači pol mu zavidi i na prelepoj supruzi Aleksandri.

Seksepilna brineta mami uzdahe gde god da se pojavi, a već godinama daje vetar u leđa mužu, koji pruža možda i najbolje partije od kada je u seniorskom fudbalu.

Srbin je nedavno oduševio Evropu postigavši čak dva gola iz kornera na istom meču, što ni mnogim majstorima ove igre nikada nije pošlo za rukom. 

 

 

Lepa Aleksandra je Luki podarila naslednicu Lanu 2021. godine, a skladni par važi za jedan od najlepših na domaćoj javnoj sceni.

Naslednik nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde Ivana Adžića i Sanele Šaulić, ćerke pokjne legende srpse muzike Šabana Šaulića, od malih nogu je pod budnim okom javnosti.

 

Foto: Instagram printscreen/adzinho17

 

 

Zbog poznatih roditelja i dede uvek je bio pod lupom, a lepši pol je otkidao na njega zbog sjajnog izgleda.

Luka je dete Crvene zvezde, ali se sa 20 godina otisnuo u inostranstvo, tačnije u Belgiju i tamošnji Anderleht. Nedavno je za Informer pričao o svojoj karijeri, a činjenica je da u Superligi Srbiji napokon dolazi do izražaja njegov kvalitet koji je bio evidentan još u klinačkim danima.

 

 

No, vratimo se prelepj crnki, koja je uspela da ga upeca, iako je Adžić junior bio među popularnijim slobodnim strelcima u našoj zemlji.

 

 

Zanosna lepotica je diplomirani inženjer menadžmenta, a diplomu je stekla pre četiri godine. Sjajan je primer da mogu zajedno pamet i lepota, a bez sumnje je jedna od najlepših žena fudbalera na ovim prostorima.

 

 

Oni koji ih poznaju kažu da par savršeno funckioniše i da se voli kao prvog dana. Često putuju i ne libe se da i u javnosti pokažu koliko se vole.

 

 

Mnogima je čudno da se Aleksandra ne bavi modelingom, jer osim prelepog lica ima i zanosnu figuru i atribute na kojim joj mnoge dame mogu zavideti. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija