• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

25.03.2024

13:49

Petrović savetovao Promesa: Ako moraš u zatvor - idi u holandski

Starsportphoto

Fudbal

Petrović savetovao Promesa: Ako moraš u zatvor - idi u holandski

Podeli vest

Fudbaler Kvinsi Promes (32) trebalo bi da služi kaznu u Holandiji, ukoliko može da bira, kaže fudbalski trener Željko Petrović za ruske medije.

Krilni igrač Spartaka iz Moskve umešan je u šverc kokaina i za njim je izdata poternica. U Rusiji je bio siguran, ali je problem nastao kada je sa klubom otišao na pripreme u Dubai, koji sa Holandijom ima fantastične međunarodne odnose. Tada je uhapšen i najverovatnije će biti izručen Holandiji. 

Foto: Reuters

Kvinsi Promes

Petrović, koji trenutno vodi Zrinjski iz Mostara, dobar deo svog života proveo je u Holandiji i zna kako tamo stvari funkcionišu. On ističe da bi Promes obavezno trebalo u svojoj zemlji da izdržava šesstogodišnju kaznu, za koju je oduđen.

- U Holandiji su zatvori kao hoteli. Tamo ti donesu doručak, ručak i večeru, možeš da gledaš televiziju, da šetaš, da se baviš sportom, radiš šta god ti srce poželi. Tamošnji zatvori se razlikuju od popravnih ustanova u većini zemalja - kaže Petrović. 

Naravno, jasno je i njemu da momku rođenom u Amsterdamu za reputaciju neće biti dobro što će da robija. Ipak, ako već mora - Holandija je prava destinacija. 

- Nije baš rajsko meso, jer je vaša sloboda ograničena. To takođe neće biti plus za njegov imidž kao reprezentativca. Ali da mi je dat izbor u kojoj zemlji ću da idem u zatvor, definitivno bih izabrao Holandiju - zaključio je Petrović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija