• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

27.03.2024

06:20

Zbog žene menja klub, ona mu jasno dala do znanja

Instagram/printskrin

Fudbal

Zbog žene menja klub, ona mu jasno dala do znanja

Podeli vest

Verenica golmana Njukasla Lorisa Karijusa, poznata novinarka Dileta Leota izjavila jeda želi da njen dragi promeni klub jer joj se ne sviša ovaj engleski grad,.

Iskusni Nemac je tek treći golman u redovima "svraka", tako da dugo nije dobio priliku da stane između dve stative. 

Od kada je član ovog tima, on je upisao samo četiri nastupa u taboru četverostrukog šampiona Engleske.

Foto: EPA-EFE/SEDAT SUNA

Loris Karijus

 

U intervjuu za italijanski list Tuttosport Dileta Liota s kojom Karijus ima ćerkicu  je otkrila da želi da njen verenik promeni klub, pošto retko provode vreme zajedno.

- On ima ljude pored sebe koji rade za njega, nadam se da će doneti najbolju odluku za njegovu karijeru - rekla je ona.

 

Zatim je otkrila šta bi ona najviše volela da bude epilog ove situacije.

- Živim u Milanu, pa bi recimo da smo blizu Milana bilo idealno za nas. Uvek mu kažem, igrači koji dođu u Seriju A, odmah se zaljube u Italiju i tamo često ostanu zauvek. Mislim da bi to moglo da se desi i njemu - naglasila je Dileta.

Čak je i pomenula gde bi volela da bude sledeća profesionalna adresa  nemačkog čuvara mreže.

- Trebalo bi da se pridruži Monci ili bilo kom drugom timu u Italiji. Bila bih srećna da dođe u Italiju da igra u blizini svoje porodice."Njukasl je veoma nezgodan jer nema direktnih letova - kaže zgodna plavuša.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija