• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

27.03.2024

22:50

Čuveni fudbaler uživa uz pesmu naše evrovizijske predstavnice (VIDEO)

EPA/informer

Showtime

Čuveni fudbaler uživa uz pesmu naše evrovizijske predstavnice (VIDEO)

Podeli vest

Legendarni čileanski fudbaler Arturo Vidal na Tiktok profilu imao je objavu koju je kao muzička podloga pratila pesma naše evrovizijske predstavnice Teya Dore.

Arturo Vidal trenutno brani boje kluba u kom je ponikao, a u pitanju je Kolo Kolo koji je 33 puta bio šampion Čilea.

Nakon mnogo trofeja sa evropskim timovima kao što su Barselona, Juventus, Inter i Bajern Minhen, Vidal je odlučio da poslednje fudbalske dane provete u svojoj državi.

Ovaj iskusni fudbaler iznedadio je fanove na Tiktoku tako što je u kratkoj objavi birao najbolje fudbalere svih vremena, a u pozadini je išla numera "Džanum" koju izvodi srpska pevačica Teya Dora.

U pitanju je pesma snimljena za seriju "Južni Vetar" koja vremenom postala veoma popularna na mnogim internet platformama

Podsetimo, Teya Dora će nas predstavljati ove godine na Evrosongu u Malmeu sa pesmom "Lila ramonda".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija