• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

11.04.2024

11:42

Ima se, može se! Vlahović dao 10.000 evra za noćenje u hotelu za Vanjin rođendan! (FOTO)

Informer

Fudbal

Ima se, može se! Vlahović dao 10.000 evra za noćenje u hotelu za Vanjin rođendan! (FOTO)

Podeli vest

Fudbaler Juventusa Dušan Vlahović (24) uživa u ljubavi sa prelepom Vanjom Bogdanović, a rešio je da je za njen rođendan odvede u luksuzan hotel u Parizu u kojem noćenje košta vrtoglavih 10.000 evra!

Najpoželjniji srpski neženja zaljubio se do ušiju, juče je javno poručio izabranici da je voli, a nije štedeo novac za njeno rođendansko iznenađenje!

Naime, fudbalski reprezentativac Srbije i njegova lepša polovina odseli su u jednom od najlepših  i najluksuznijih hotela na planeti, čuvenom "Ricu" u prestonici Francuske.

Mladi par je boravio u apartmanu "Čarli Čaplin", a cena noćenja je čak 10.000 evra! Toliko prosečni Srbin zaradi praktično na godišnjem nivou, ali čoveku koji za 365 dana prihoduje oko sedam miliona evra, to nije predstavljalo problem!

 

 

 

 

Golupčići su odseli u apartmanu od 72 m², u kojem su nekada boravile Koko Šanel i princeza Dajana, a obični smrtnici mogu da ga gledaju samo na slikama!

Ima prelep pogled na Ajfelov toranj, a Vlahović je baš sa njega objavio sliku na kojoj srećno pozira sa lepoticom koja ga je smirila i vezala za sebe više od bilo koje druge do sada.

 

Foto: printscreen

 

 

 

Interesantno, Dušan je upoznao Vanju dok još nije bio poznat i bogat. Roditelji su im kućni prijatelji, a pre pet godina su uplovili u vezu i brzo raskinuli. Ipak, ljubav je opet planula i za Novu godinu se pojavila prva fotografija ovog para. 

 

Foto: printscreen

Prelepa bašta luksuznog hotela "odala" fudbalera

 

 

Inače, Vanja nije neki fan društvenih mreža, što potvrđuje i podatak da ima nešto više od 200 najbližih pratilaca na Instagramu, dok Vlahovića prati više od dva miliona ljudi, a njega zanima oko 300 njih.

Ipak, miljenik lepšeg pola sve češće objavljuje slike sa Bogdanovićevom, što ranije nije činio. Takođe, zajedno se pojavljuju na mnogim događajima, ona redovno ide na mečeve Juventusa i jasno je da popularni Duci vezu sa Vanjom smatra najozbiljnijom do sada.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija