• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.04.2018

17:07

BOMBA IZ NBA! Igor Kokoškov glavni kandidat za trenera Finiksa!

Košarka

BOMBA IZ NBA! Igor Kokoškov glavni kandidat za trenera Finiksa!

Podeli vest

Finiks Sansi traže novog trenera, a glavni kandidat je Igor Kokoškov, koji je doneo zlatnu evropsku medalju Sloveniji

Pored Srbina franšiza iz Arizone razmišlja o još dvojici trenera: Kevinu Mekhejlu, bivšem treneru Minesote i Hjustona, kao i o Džejmsu Boregu, pomoćniku Grega Popovića u San Antoniju.

Sansi su pozvali Kokoškova na razgovor i razmatraju mogućnost da mu povere vođenje ekipe! Kokoškov je skoro dve desnije u Americi, najpre na Univerzitetu Misuri, a zatim odlazi u NBA gde je radio u LA Klipersima, Detroitu, Finiksu, Klivlendu, Orlandu.

Od 2015. godine je prvi pomoćnik u Juti, a istu ulogu imao je i u Klivlendu, Orlandu, Detroitu i LA Klipersima.

Ako sada postane trener Sansa, time bi postao prvi Srbin koji  će voditi neku od franšiza najjače košarkaške lige na svetu. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vev

pre 6 godina

Imamo mi u Srbiji jos jednog koji je bio u NBA, pa na seminaru za najbolje trenere na svetu, 2x za redom je poslat i bio najmladji sa 24-25.g, sa najvecim zvezdama kosarke. Na NBA site, su i dalje njegove fotografije sa Glenom Rajsom i ostalima. Ali u Srbiji nema posla za njega.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija