• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.04.2018

21:56

(VIDEO) EVROLIGA: Fenerbahče ide u Vitoriju s 2:0, Olimpijakos uzvratio - 1:1!

Košarka

(VIDEO) EVROLIGA: Fenerbahče ide u Vitoriju s 2:0, Olimpijakos uzvratio - 1:1!

Podeli vest

Košarkaši Fenerbahčea, branioci titule u Evroligi, savladali su Baskoniju 95:89 i u drugoj utakmici pa ih samo pobeda deli od fajnal-fora u Beogradu, Olimpijakos je dobio Baskoniju 79:68 

Nije bilo lako pulenima Željka Obradovića, Baskonija nije odustajala, ali je Fener uspeo da se odlepi tokom poslednje deonice i dođe do druge pobede. 

Trijumfom u Vitoriji overiće plasman na još jedan fajnal for Evrolige. Ekipu je do pobede predvodio Bred Vonamejker sa 19 poena,  pratio ga je Jan Veseli sa 16 poena, dok je Nikola Kalinić odigrao odličan meč koji je završio sa 11 ubačenih poena. Marko Gudurić za nešto više od 21 minuta upisao šest poena uz po jedan skok i asistenciju.

U poraženom sastavu 17 poena Meta Dženinga, 14 je dodao Vensan Porije, po 11 su dodali Tima, Fojtman i Buboa, dok je 12 imao Toko Šengelija.

Olimpijakos je u Atini savladao Žalgiris rezultatom 79:68 i izjednačio rezultat na 1:1 u ukupnom skoru. 

Pobednički sastav je predvodio Džamel Meklin sa 21 poenom, dok je 17 poena ubacio Bili Spanulis. U poraženom sastavu Brendon Dejvis je upisao 20 poena, dok je blizu dabl dabl učinka bio Vasa Micić, koji je upisao 13 poena i osam asistencija, dvocifren je bio i Milaknis sa 11 poena.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija