• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92.net

16.05.2018

08:23

(VIDEO) KAVSI U PROBLEMU! Tripl-dabl Lebrona nedovoljan, BOSTON VODI SA 2-0!

Košarka

(VIDEO) KAVSI U PROBLEMU! Tripl-dabl Lebrona nedovoljan, BOSTON VODI SA 2-0!

Podeli vest

Košarkaši Boston Seltiksa poveli su sa 2-0 u seriji finala Istoka, pošto su u drugom meču slavili protiv Klivlenda sa 107:94

Kavalirsima na ovoj utakmici nije bila dovoljna fenomenalna partija Lebrona Džejmsa - 42 poena (16/29), 12 astencija i deset skokova.

Boston je ponovo timskom igrom uspeo da pobedi Klivlend i u prva dva meča uspešno su odbranili domaći teren.

Tanjug/AP

Ekipa Breda Stivensa utakmicu je rešila u drugom poluvremenu koje su dobili sa 59:39, a posebno je bila važna treća deonice i početak četvrte, kada su Seltiksi uspeli da preokrenu i potom dođe do nedostižne prednosti. 

Tanjug/AP


Kod Bostona odlično su bili raspoređeni poeni, Džejlen Braun ubacio je 23, uz sedam skokova, Rozir je postigao 18, Horford je ostvario učinak od 15 poena i 10 skokova, dok su dvocifreni još bili Moris (12p), Tejtum (11p) i Smart (11p, 9as, 5sk). 

U poraženom sastavu jedino je Kevin Lav ispratio "Kralja" Džejmsa, pošto je postigao 22 poena i uhvatio 15 lopti. Podbacio je ostatak ekipe, pogotovo startni bek Džej Ar Smit koji za 27 minuta nije ubacio poena, 0/7 iz igre. 

Tanjug/AP


Serija se sada seli u Ohajo gde će se odigrati naredna dva meča - sledeći je na programu noći između subote i nedelje.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17