• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Mondo.rs

22.08.2018

19:03

(VIDEO) POLICIJA JE OPKOLILA KUĆU, A ONDA SU SE ČULI PUCNJI! Evo kako je stradao TAJLER HANIKAT!

Košarka

(VIDEO) POLICIJA JE OPKOLILA KUĆU, A ONDA SU SE ČULI PUCNJI! Evo kako je stradao TAJLER HANIKAT!

Podeli vest

Policija Los Anđelesa objavila je video snimak akcije u kojoj je policija opkolila kuću Tajlera Hanikata

Tajler Hanikat (27) pronađen je mrtav u stanu svoje majke u predgrađu Los Anđelesa, Šerman Ouksu, u noći između 6. i 7. jula ove godine posle višečasovne opsade koju su izveli pripadnici specijalne jedinice policije.

Drama je počela u popodnevnim časovima, a jedinice SWAT reagovale su nakon što je Hanikatova majka, Lisa Stesl, uspela da pozove 911 i kroz plač ispriča kako se njen sin ponaša neuravnoteženo, da nije jeo danima i da kod sebe ima pištolj koji je napunio sa tri metka.

Samo dan nakon što je planetu obišla vest o smrti košarkaša koji je bio pod ugovorom sa ruskim Himkijem, njegova majka osporila je verziju o samoubistvu i izraelskoj TV stanici "Sport 5" ispričala da veruje da je ubijen u razmeni vatre sa policijom, jer je "po stanu videla tragove krvi, koji su vodili čak do toaleta, gde je njen sin pokušavao da se spase".

- To je bila prilično velika kuća, a krv je bila svuda, na ulazu, tragovi na zidovima i kapi krvi u kupatilu, pa i ormaru u njegovoj sobi. Nije se ubio. Kada se ubijete, uglavnom umrete na mestu, ne idete od sobe do sobe tek tako... Verujem da ga je jedan od policajaca ubio kroz taj prozor - govorila je u intervjuu objavljenom već 8. jula.

AP/Photo

Stesl je za "Sport 5" ispričala da je njen sin želeo tog dana da izađe i potraži pomoć, ali da se odjednom iznervirao i da nije mogla da ga razume. Dodala je da je zaista želeo da se vrati u NBA, da je imao dogovor sa Oklahomom, ali da je to propalo nakon što su rezultati magnetne rezonance pokazali da postoji problem u njegovom kolenu i da je to delovalo veoma negativno na njega.

- Tako da sam pozvala policiju i oni su došli i ubili moje dete - rekla je Stesl.

- Halucinira. Već sam zvala lekare i rekli su mi da zovem 911 ako postane agresivan. Morate da požurite, jer se plašim da bi mogao da puca sebi u glavu - rekla je u jednom trenutku njegova majka, a čuje se na snimku, koji u drugom delu sadrži i sekvence iz same akcije.

Na snimku se čuje kako jedan od policajaca pokušava da nagovori Hanikata da odloži oružje i legne na pod, nakon čega će njegovi momci spustiti svoje puške, ali je ubrzo odjeknuo pištolj i pogledajte i sami:

HANIKAT IZVRŠIO SAMOUBISTVO! Obdukcija potvrdila da policija nije ubila košarkaša!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17