• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.09.2018

08:59

BOGDANOVIĆ OPET MORA NA OPERACIJU! Srpskog asa čeka manji zahvat na levom kolenu!

Košarka

BOGDANOVIĆ OPET MORA NA OPERACIJU! Srpskog asa čeka manji zahvat na levom kolenu!

Podeli vest

Bogdan Bogdanović, košarkaški reprezentativac Srbije, biće podvrgnut manjoj operaciji kolena leve noge, preneli su Sakramento Kingsi

 

Srpski igrač osetio je nelagodnost u kolenu tokom meča sa Estonijom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo i posle magnetne rezonance utvrđeno je da je došlo do manjeg oštećenja.

Bogdanović je obnovio povredu na istom kolenu, koje je operisao posle završetka sezone, nakon čega je pauzirao oko osam nedelja. On je tada bio podvrgnut manjoj hirurškoj intervenciji na meniskusu levog kolena, a isto se očekuje i sada.

Kingsi nisu saopštili koliko pauza očekuje srpskog igrača. Artiskopija kolena, biće obavljena u ponedeljak u Njujorku, a nju će sprovesti doktor Rajli Vilijams, saopštili su Kingsi. 

Ovo znači da će Bogdanović sigurno propustiti predsezonske utakmice, a verovatno i početak NBA sezone, koja kreće 16. oktobra. 

 

 


 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija