• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.10.2018

16:25

ZVEZDIN PROMAŠAJ SE RADOVAO SUSRETU SA PARTIZANOM! Radičević: Bio je to poseban duel, proveo sam tamo četiri godine

Košarka

ZVEZDIN PROMAŠAJ SE RADOVAO SUSRETU SA PARTIZANOM! Radičević: Bio je to poseban duel, proveo sam tamo četiri godine

Podeli vest

Plejmejker italijanskog Trenta Nikola Radičević, koji je ne baš uspešno proveo deo prošle sezone u Crvenoj zvezdi, izjavio je da se obradovao duelu protiv Partizana za koji je igrao četiri godine u mlađim kategorijama

Jedan od zapaženijih aktera u redovimadomaće ekipa koja je sinoć slavila protiv crno-belih je pohvalio istoriju beogradskog kluba i apostrofirao značaj navijača.

Za mene je duel sa Partizanom bio poseban. Proveo sam tamo četiri godine u mlađim kategorijama, radi se o klubu velike istorije koji ima sjajne navijače. Lepo je što sam igrao protiv crno-belih. Srećan sam zbog pobede i nadam se da ćemo nastaviti ovako - poručio je rođeni Čačanin.

PARTIZAN SAM SEBE UKOPAO U TRENTU! Crno-beli posle katastrofalnog drugog poluvremena poraženi u Italiji

Organizator italijanske ekipe je ocenio preokret u drugom poluvremenu kao plod činjenice da košarkaši Trenta umeju da igraju kao ekipa.

Slabije smo otvorili utakmicu, nije bilo dovoljno energije, ali smo se u finišu poluvremena vratili. U nastavku smo izašli na teren sa mnogo većom željom i odlučnošću. Pokazali smo da možemo da igramo kao prava ekipa - rekao je Radičević.

DVA MINUTA PRVOG POLUVREMENA I GAGIĆ SU KRIVCI ZA PORAZ! Čanak objasnio razloge posrnuća u Trentu

Trento je krajem prvog poluvremena nadoknadio devet poena zaostatka protiv Partizana, a kasnije potpuno preokrenuo u nastavku igre i uz sitne oscilacije rutinski završio duel protiv beogradskog tima rezultatom 82:73.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija