• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blicsport

20.03.2019

14:46

BORBA SLAVNOG TRENERA! Vujošević otišao na transplantaciju bubrega!

Košarka

BORBA SLAVNOG TRENERA! Vujošević otišao na transplantaciju bubrega!

Podeli vest

Legendarni trener Duško Vujošević već nekoliko godina vodi veliku borbu sa dijabetesom. Iskusni stručnjak je sada otišao u Tursku kako bi bio podvrgnut transplantaciji bubrega

Kako javlja Blicsport, on je u društvu supruge otišao u Istanbul i nada se uspešnom zahvatu. Operacija je dugo odlagana zbog ugradnje stentova, kao i problema sa donorom.

Godinama je bivši trener Partizana imao mnogo zdravstvenih problema usled kojih je bio primoran i na amputaciju prsta na stopalu.

POTPUNO ISKRENO! Vujošević otkrio šta zamera TRINKIJERIJU!

Dule, srećno!

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tanja

pre 5 godina

Veliki sam zvezdas ali sam puno puta videla kakvi su izmuceni posle dijalize.Zato Dule samo napred da sve prođe najbolje i da se sto pre vratis u svoj grad.BORI SE

Cvele

pre 5 godina

Nekoliko stotina dece koja idu na dijalizu u Srbiju, ne mogu da odu na transplantaciju u Tursku, za njih nema ni para ,a ni donora.

Sindi

pre 5 godina

Po ćemu slavan?Po tome Što je optuzio Srbiju za sva zlodela?Mozda Zato Što je osudio Srbiju za Srebrenicu?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija