• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.04.2019

17:46

ŠEHOVIĆ SE NE PLAŠI PAKLA "PIONIRA": Lepo je igrati u takvoj atmosferi, kada te neko proziva!

Košarka

ŠEHOVIĆ SE NE PLAŠI PAKLA "PIONIRA": Lepo je igrati u takvoj atmosferi, kada te neko proziva!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde i Budućnosti od 19 časova u Pioniru igraju odlučujući pet meč finala ABA lige, za trofej i Evroligu

Nema sumnje, dočekaće Podgoričane pun "Pionir", paklena atmosfera, a kapiten Budućnosti Suad Šehović kaže da su spremni na sve. Posebno su u prve dve utakmice u Beogradu atmosferom bili zbunjeni inostrani igrači Budućnosti.

- Mislim da su sada spremni. Videli su navijanje u Beogradu, kao i u Podgorici, gde ljudi slično podržavaju svoj klub i bore se za njega. Mi na parketu moramo da se isključimo iz toga, da budemo koncentrisani samo na ono što se dešava u pravougaoniku. Lepo je igrati u takvoj atmosferi, kada te neko proziva, jer te to tera da daš više od svojih mogućnosti. Sigurno nije lako, ali se živi za takve utakmice - poručio je za Vijesti Šehović.

Foto: Starsportphoto

 

BEZ IZJAVA ZA SRPSKE MEDIJE! Košarkaši Budućnosti odradili trening, ali nisu bili raspoloženi za razgovor!

LEPE VESTI ZA ONE KOJI NE BUDU U "PIONIRU"! Odlučujući meč ABA lige na dve televizije!

Neće biti lako gostima da zaustave crveno-bele na njihovom parketu.

- Moramo da kontrolišemo utakmicu, pre svega ofanzivni skok i lake poena rivala, kojih je bilo previše na drugoj utakmici. Gledali smo taj meč i videli da Zvezdu nije lako zaustaviti kada je u tom ritmu. To sada ne sme da se desi, moramo da kontrolišemo rezultat u atmosferi koja će sigurno biti uzavrela - kaže kapiten Budućnosti Suad Šehović.

Foto: Budućnost VOLI

 

VREĐAJU NAM PORODICE, A ONDA SE PROVODE PO BEOGRADU! Čović uoči meča odluke poručio: Možda više nikada ne odem u Crnu Goru!

(FOTO) KAKO CRNOGORCI NAJAVLJUJU MEČ ODLUKE! "Repešini ratnici", Čovićeve pretnje i ponavljanje 2000. godine!

U prva dva duela Zvezda je ostvarila razliku od 57 poena.

- Zvezda je na prve dve utakmice imala visok procenat šuta, dala dosta laganih poena i ubedljivo pobedila. Ima odlične šutere, lopta dobro ide i kada ostanu sami retko promaše. Pokušaćemo da to umanjimo i što bolje se pripremimo za najvažniju utakmicu u sezoni.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17