• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.04.2019

12:15

VREĐAJU NAM PORODICE, A ONDA SE PROVODE PO BEOGRADU! Čović uoči meča odluke poručio: Možda više nikada ne odem u Crnu Goru!

Crvena zvezda

VREĐAJU NAM PORODICE, A ONDA SE PROVODE PO BEOGRADU! Čović uoči meča odluke poručio: Možda više nikada ne odem u Crnu Goru!

Podeli vest

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović uoči meča odluke protiv podgoričke Budućnosti još jednom se prisetio svih dešavanja u Crnoj Gori koje je nazvao odvratnim. Podsetio je prv čovek crveno-belih i na prijteljstvo sa Milom Đukanovićem koje je prethodne godine okončano

Prvi čovek Zvezde gostovao je u jutarnjem programu "Hepi" televizije gde se još jednom osvrnuo na dešavanja sa prethodna dva meča crveno-belih u Podgorici, ali i podsetio šta je dovelo do prekida dobrih odnosa sa Milom Đukanovićem.

(FOTO) KAKO CRNOGORCI NAJAVLJUJU MEČ ODLUKE! "Repešini ratnici", Čovićeve pretnje i ponavljanje 2000. godine!

- Bili smo dobri drugari i prijatelji, ali taj kontakt je prekinut prošle godine posle finala. I da se zna, Zvezda nije Čović. Moje je da je zaštitim i ne dozvolim da ima bilo kakve gubitke. Inače, svi sinovi crnogorskih funkcionera su bili u dvorani. I ne razumem, kako su njihovi očevi mogli to da gledaju. Naše je dakle, da ne nasednemo na provokacije - rekao je Čović na Hepi televiziji, dodavši da su tenzije dostigle maksimum.

U Podgorici je sada bilo tri do pet puta gore nego prošle godine. To ponašanje, vređanje moje žene, Filipove majke. To je odvratno. A onda dođu do Beograda i provode se. Ta mržnja je projekcije Crnogoraca da moraju da iščiste poreklo - nastavlja predsednik Zvezde.

Svakako da mu je krivo što finalna serija nije okončana u Podgorici.

Foto: Youtube printscreeen

Imali smo dobar rezultat, 12 poena prednosti, koji su volšebno nestali. Ne bih da komentarišem suđenje. Samo ću reći da su arbitri za danas tražili policijsku zaštitu. Ja zato molim navijače da se ponašaju kako treba. Mi smo bolji i ja se nadam da ćemo igrati 12 protiv 12 sa trenerima i bez dodataka. Jer, stranci nisu verovali šta im se sve dešavalo u Podgorici - kaže Čović, a onda dodao da možda više nikada neće otići u Crnu Goru.

(VIDEO) SMEJ SE PIČ*ETINO, TEBE ĆEMO DA JE*EMO! Paklen doček za košarkaše Budućnosti na aerodromu!

Zgrožen sam i ne znam da li ću ikada opet ići u Crnu Goru. Moje poreklo po ocu je tamo, ali ovo je sve odvratno. A sada su najvreliji tereni Podgorica i Beograd. A kako ne reći da je neki klub državni projekat, kada je ceo državni vrh na terenu. Ima tu i sastanaka raznik zvezdomrzaca, ali ne bih više o tome. Ja sam predsednik Zvezde i spadam u ljude koji prepoznaju mutne radnje. Ne impresioniraju me splavovi, belo ili pare, ja sam tu da dok sam tu branim Zvezdu svim raspoloživim sredstvima. To svi znaju - ističe on.

Postavio je Čović i pitanje saradnje s ABA ligom.

Ja stvarno mislim da Zvezda kako god se sve završilo treba da preispita učešće u regionalnoj ligi. Jer smo optuženi da smo organizovali navijače, a oni ne dolaze na naše utakmice. Bilo je u avionu sa nama onih koji su nas pljuvali u hali. Otišli malo da popljuju Zvezdu, pa se vratili. Opet podvlačim, molim za fer i korektno navijanje. Najgore je ako funkcionišemo po principima osvete i mržnje. Ne mogu da se stalno uvlačim i izvlačim iz blata i navlačim čizme do kukova - zaključio je Čović.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sasapg

pre 5 godina

Evo ga saopstenje za prijepodne, a ocekujemo jedno i za popodne. Vjerovatno ce biti neki naoruzani milogorci u nekom sokaku spremni da napadnu... Sudije su sinoc orgijale do zore uz belo i crno...

dukljanin

pre 5 godina

Šta si ti Ćoviću i Crvena Zvezda nego državni projekta,to prepucavanje navijača hoćeš da preneseš na politiku.To spominjanje Beograda i Podgorice ,nije ti Beograd ocevina lupežu JULOVSKI pa da ti određuješ koće ući i izaći iz njega ,svi u Beogradu su došli odnekud kao i u Podgorici.Nadam se da ć e nekad neko doneti zakon u ovoj državi o poreklu imovine pa da Vas lupeže i bandite isteramo na čistac.

Waka

pre 5 godina

Aj vise ne seri, samo siri mrznju medju narod a ovi sto se primaju su jos gori od njega. Najvece pojacanje zvezde je da covic krepa sto prije

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17