• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.06.2019

08:14

(FOTO) MALER NAD MALERIMA! Durent pokidao Ahilovu tetivu, dužina pauze će vas zaprepastiti!

Košarka

(FOTO) MALER NAD MALERIMA! Durent pokidao Ahilovu tetivu, dužina pauze će vas zaprepastiti!

Podeli vest

Jedan od najboljih američkih košarkaša Kevin Durent zbog povrede Ahilove tetive moraće da ide na operacije posle koje mu sledi ogromna pauza, potvrdio je na Instagramu jedan od vodećih prvotimaca Golden Stejta

Durent je odlučio da uprkos rovitosti izađe na teren protiv Toronto Reptorsa u petom meču, što se ispostavilo kao kobna odluka posle koje je napravio sebi još veću povredu. 

On je na Instagramu objavio fotografiju iz bolničke postelje uz propratni tekst kojim potvrđuje da je reč o ozbiljnoj povredi.

Pokidao sam ahilovu tetivu. Operacija je bila danas i bila je uspešna. Moj povratak nazada kreće od ovog trenutka. Zahvalan sam na svim porukama podrške. Kao što sam rekao u ponedeljak, boli me sve ovo, ali sam OK. Košarka je moja najveća ljubav i želeo sam da igram to veče. Želeo sam da pomognem saigračima u pohodu na treću uzastopnu titulu. Jednostavno se ovo desilo i ponosan sam što sam dao sve od sebe i što su moja braća pobedila - naveo je Durent.

Ovaj košarkaš je pre tri godine prešao iz Oklahome u redove Voriorsa sa kojima je u narednim sezonama osvajao šampionske prstene. Ovoga leta će postati slobodan igrač, ali budući da su prognoze takve da je vrlo moguće da se vrati na teren tek krajem naredne sezone pitanje je šta će biti sa njim.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija