• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.05.2020

09:36

HRVAT SIPA SO NA RANU! Pogledam onaj Partizan i shvatim od koga smo bili bolji!

Košarka

HRVAT SIPA SO NA RANU! Pogledam onaj Partizan i shvatim od koga smo bili bolji!

Podeli vest

Hrvatski košarkaš Dario Šarić prisetio i perioda dok je nastupao u ABA ligi, noseći dres Cibone

As Finksa kaže da ne može da zaboravi titulu koju je osvojio sa zagrebačkim klubom u Beogradu 2014. godine, kada je uz omalenog Blesingejma bio najbolji igrač Fajnal-fora.

ZBOG OVIH RAZLOGA SEZONA U KOŠARCI SE NE MOŽE NASTAVITI! Da li to znači kraj za Zvezdu i Partizan?

OZBILJNE PRETNJE STIŽU IZ BARA! Mornar će biti NAJOPASNIJI u plej-ofu!

 

- Ono je bilo nezaboravno iskustvo. Sećam se i onoga što je prethodilo svemu, početka sezone, kad je još Spahija bio trener, kad smo mogli skinuti Zvezdu i bili bi prvi na tabeli. Onda se ekipapromenila, otišli su Džening i Strouberi, otišao je Spahija, stigli Rimac i Golemac. Meni se otvorilo dosta više prostora, bio je tu i Blesingejm. Baš smo se videli nedavno, bio je Džerel tu kod mene u Finiksu, proveli smo zajedno nekoliko dana -  rekao je za Sportske Novosti Dario Šarić.

Foto: Starsportphoto

 

Cibona je te sezone, uprkos tituli, odustala od Evrolige zbog finansijskih problema. Šarić kaže da ne bi otišao u Efes da je zagrebački tim igrao u elitnom takmičenju.

- Meni su primarno tada trebale jače utakmice, jače takmičenje za dalji korak u mojoj karijeri i da je Cibona igrala Evroligu, to bi bilo to. Ne kažem da je ABA liga tada bila loša, pogledajte samo Partizanove igrače tada i kakvu su karijeru napravili, od Bogdana Bogdanovića nadalje. A opet, kad pogledam taj Partizan, onda shvatim da smo mi na kraju bili ispred njega, a imali smo i mlađu ekipu od Partizana, a to će najbolje oslikati kakav je Cibona imala potencijal - dodao je Šarić.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17