• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.05.2020

07:15

ZBOG OVIH RAZLOGA SEZONA U KOŠARCI SE NE MOŽE NASTAVITI! Da li to znači kraj za Zvezdu i Partizan?

Košarka

ZBOG OVIH RAZLOGA SEZONA U KOŠARCI SE NE MOŽE NASTAVITI! Da li to znači kraj za Zvezdu i Partizan?

Podeli vest

Mnogo je razloga zbog kojih je teško očekivati da će se košarkaška sezona okončati na parketu, a poći ćemo od onih osnovnih

Zvezda je ostala bez Amerikanaca Gista, Pantera, Odža, Berona, Dženkinsa, Brauna i Perperoglua, tako da ima samo domaće igrače na raspolaganju (Lazić, Štimac, Čović, Davidovac, Dobrić, Kuridža, Simanić, Kuzmić i Jovanović) Partizan ima sedmoricu i jednog stranca (Veličković, Trifunović. Zagorac, Janković, Birčević, Jaramaz, Gordić, računajući i Rašona Tomasa koji je ostao u Srbiji).

HRVATI PIŠU: Zvezda je NOVI-STARI EVROLIGAŠ?

Pored toga trener Partizana Andrea Trinkijeri je ostao zarobljen u Italiji i trenutno ne može da napusti zemlju, dok je asistent Vlado Šćepanović u Kolašinu. To prosto znači da je izdovljivije igrati smo sa domaćim igračima, ali onda sve gubi smisao.

Foto: Starsportphoto

Ukoliko se stranci nekako i vrate u Srbiju, moraće da prođu karantin što im dodatno otežava posao, kao i njihovim klubovima jer će izgubiti dodatnih 14 dana.

Čak i ako se saopšti uskoro da se sezona nastavlja, oni kad dođu moraju da budu 14 dana u karantinu, mada će to zavisti od primene mera i drigih zenalja pa postoji mogućnost i produžavanja.

Foto: Starsportphoto

Aerodrom Nikola Tesla se otvara tek 18. maja. Teoretski ako tada strani košarkaši dođu tada, čeka ih dve nedelje karantina do početka juna, a tek onda pripreme sa timom koje mora da budu bar tri nedelje, što je do 21. juna, a to je već kasno da se završava sezona.

Ovo su sve činjenice posle kojih zvuči prilično neralno da se tekuća sezona nastavi, a ukoliko se to i desi teško da će igrači imati odmor tokom leta što je opet dodatan problem i dodatan razlog zbog kog je realnije da se sve okonča već ovog meseca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija