• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.07.2020

18:10

DA SMO OSTALI JUGOSLAVIJA BILI BI NAJBLOLJI U SVEMU! Bosanac poručio Amerima: Ponosam sam što sam sa Balkana!

Košarka

DA SMO OSTALI JUGOSLAVIJA BILI BI NAJBLOLJI U SVEMU! Bosanac poručio Amerima: Ponosam sam što sam sa Balkana!

Podeli vest

Nekadašnji košarkaš Cedevite Dženan Musa poručio je da je ponosan na svoje balkansko porekle i istakao da bi Jugoslavija, da je ostala na okupu, sada bila najbolja u svim sportovima

On je u intervjuu za "NBA Evropu" pričao o podneblju odakle dolazi i NBA draftu koji je bio pre dve godine.

(VIDEO) ŠTA OVO BI? Bobi udario Supermenu dve vezane rampe, nije ni skočio!

- Ponosan sam odakle dolazim. Srbija, Bosna i Hercegovina i Hrvatska, imamo nešto posebno u tim državama. Da smo ostali kao Jugoslavija bili bismo u vrhu u fudbala, košarke, u svemu - rekao je Džanan Musa za "NBA Europe".

Foto: Tanjug/AP

- Mislim da se većina ljudi (s ovih prostora) voli jer nema potrebe za mržnjom. Mislim da čak i ne shvatamo, ali mi (sportisti) imamo mnogo odgovornosti jer se naše ponašanje, kako na terenu, tako i van njega, reflektuje u javnosti - dodaje reprezentativac Bosne i Hercegovine.

Musa je 2018. godine izabran na NBA draftu od strane Bruklin Netsa.

- Pogledao sam dva puta taj video što ste napravili i u oba slučaja sam krenuo da plačem. Bilo je veoma emotivno, pogotovo da budem izabran od ekipe kao što je Bruklin za koju je igrao Dražen Petrović, a to mi znači mnogo. Ali, bio sam kul tokom cele večeri, a onda kada su sve kamere bile uperene u mene, krenuo sam da plačem. Ne znam zašto, ne znam razlog, ali sve emocije, sav napor koji sam uložio, sva odricavanja, sve to mi je prolazilo kroz glavu. Bio sam ponosan na sebe - rekao je Musa.

Bivši košarkaš Cedevite dodao je da sada mora da radi još napornije kako bi bio u stalnoj rotaciji Netsa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rsa

pre 3 godine

Da ALija,Kucan i Franjo nisu primili novac i ostali pizde ne bi ni rata bilo.Jedino mi zao sto svima nismo hebali mamu kada je trebalo pa da smo se razisli u miru.

školovati

pre 3 godine

Dečku treba pod hitno javiti da Mi i jesmo u svemu prvi . Neka pita babu , što je slušao Aliju , pa rasturio Jugoslaviju , jeb'la ih Jugoslavija , sada bi opet da ih Srbi vraćaju u ljude . More mrš beee!!!

Peca

pre 3 godine

Ne samo u sportovima,bili bi najbolji i u industriji ,rudarstvu, vojno jaki i mnogo toga. Zato su nas unistili kao konkurenciju i sada nas tako male dokrajcuju .

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Tempirana bomba u srcu Evrope, sat otkucava! Brojke su neumoljive i sve su alarmantnije - može li stari kontinet preživeti?!
Sami su to tražili

Tempirana bomba u srcu Evrope, sat otkucava! Brojke su neumoljive i sve su alarmantnije - može li stari kontinet preživeti?!

Demokratija je u Evropi zamišljena kao osnovna vrednost koju podržava šira javnost širom kontinenta. Istovremeno, a talas ekstremne desnice, čiji se vrhunac očekuje tokom evropskih izbora u junu, smatra se samo prolaznom političkom pojavom. I dalje se veruje da će evropska demokratija opstati - iako zvuči utešno, to nije sasvim tačno, piše Politiko .

21.05.2024

19:30

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija