• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.10.2020

22:23

EVROLIGA! Beron RAZMONTIRAO Barsu! Pobeda Trinkija, Nedoviću loš...

Košarka

EVROLIGA! Beron RAZMONTIRAO Barsu! Pobeda Trinkija, Nedoviću loš...

Podeli vest

Košarkaši Zenita priredili su iznenađenje i pobedili Barselonu 74:70 u drugom kolu Evrolige

Ruski tim je do slavlja na domaćem parketu u Sankt Peterburgu vodio bivši košarkaš Crvene zvezde Bili Beron sa 16 poena (2/4 za tri)!

 

 

Isti broj poena dao je Aleks Pojtres, jedan manje Kevin Pangos, a 11 još jedan nekadašnji igrač Zvezde Kejsi Rivers. Kod Barselone je najbolji bio Nikola Mirotić sa 14, ali je dvocifren bio još samo Aleks Abrines sa 11!

Sa druge strane Košarkaši Olimplijakosa pobedili su Panatinaikos rezultatom 78:71 u grčkom derbiju drugog kola Evrolige. Srpski košarkaš Nemanja Nedović ubacio svega četiri poena.

 

 

Bajern je rezultatom 90:72 prosto "pregazio" Albu u Berlinu i došao do prve pobede u Evroligi. Najefikasniji je bio Nik Bab sa 15 poena , a pratili su ga Vladimir Lučić sa 11 i Vejd Boldvin sa 14, dok je dvocifren bio još Džejlen Rejnolds sa 10 poena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija