• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Z.

14.03.2024

13:41

Kapiten zna kako da se sruši Barsa! Moramo da imamo mu*a!

Starsportphoto

Partizan

Kapiten zna kako da se sruši Barsa! Moramo da imamo mu*a!

Podeli vest

Košarkaši Partizana večeras gostuju u Kataloniji u sklopu 29. kola Evrolige (20.30, Sport klub 1).

Jasno je kao dan koliko težak posao čeka ekipu Željka Obradovića u "Blaugrani", s obzirom da klub iz Humske tamo nije slavio još od 1987. godine.

"Parni valjak" je trenutno 11. na tabeli, sa učinkom od 13 pobeda i 15 poraza, dok je Barsa drugoplasirana sa skorom 19-9. I prvi duel u Beogradskoj areni dobili su izabranici Rožera Grimaua, ali to svakako ne znači da će Beograđani na večerašnji meč izaći sa belom zastavom, pogotovo jer im svaki trijumf zlata vredi u borbi za plej-in.

Navijači crno-belih s razlogom najviše očekuju od svog kapitena Kevina Pantera (), koji ove sezone ne igra na svom prepoznatljivom nivou. Ipak, Amerikanac je objasnio šta bi on i saigrači trebali da učine, kako bi zaustavili španskog velikana.

- Moramo mnogo toga da uradimo da bismo došli do pobede. Za početak, da budemo svoji, da igramo dobro svih 40 minuta, a ne 36, 37... Ofanzivno da budemo odlučniji, da uzimamo šuteve na kojima radimo i da ih pogađamo. Što se tiče odbrane, da imamo mu*a da zaustavimo rivale ispred sebe, da ih sprečimo da postižu lake koševe. Treba da radimo neke stvari koje nemaju veze sa taktikom - rekao je Panter za portal "Mocart sport".

Foto: Starsportphoto

Panter na prvom meču ove sezone protiv Barselone

Bez obzira što je Barselona letos smanjima budžet i promenila trenera, opet ima sjajnu ekipu i jedna je od favorita za osvajanje titule prvaka. Nedavno im se pridružio i iskusni plejmejker Riki Rubio, a tu su i bivši NBA igrači, Vili Ernangomez i Džabari Parker.

Domaćin će sigurno biti rasterećeniji, igraće pred svojom publikom, dok je Partizan po pritiskom. Pogotovo nakon bolnog poraza u Milanu, od Armanija u poslednjim sekundama. I to nije prvi put da su Beograđani na sličan način parket napuštali pognute glave.

- To su teški porazi. Možete da izvučete mnoge pouke iz njih, da pričate o ovim ili onim stvarima, ali kada na kraju sezone vratite film, takve utakmice bole. Mi nikada ne gubimo sa velikom razlikom, uvek je do nas. Moramo da smanjimo greške na minimum, izgubljene lopte, te bitne detalje... Tako svi timovi uglavnom pobeđuju - naglasio je Panter, koji ove sezone u Evroligi ima prosečan učinak od 15,1 poena, 2,5 skoka i 2,1 asistencije po meču.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija