• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

06.01.2022

22:58

SUĐENJE SE NASTAVLJA! Odbijen zahtev za odbacivanje tužbe Vanese Brajant

Košarka

SUĐENJE SE NASTAVLJA! Odbijen zahtev za odbacivanje tužbe Vanese Brajant

Podeli vest

Advokati okruga Los Anđeles nisu uspeli da ubede saveznog sudiju da okonča tužbu Vanese Brajant zbog fotografija helikopterske nesreće u kojoj su poginuli njen suprug NBA zvezda Kobi Brajant, ćerka Đijana i još sedam osoba

Sudija Džon Volter odbio je zahtev okruga kojim bi se slučaj odbacio, rekavši da postoje "pitanja materijalnih činjenica za suđenje", preneo je danas Los Anđeles Tajms.

U tužbi Vanese Brajant se tvrdi da su ona i njena porodica pretrpele stres nakon što je istragom Tajmsa otkriveno da su zamenici okružnog šerifa snimili fotografije na mestu nesreće koja se dogodila u januaru 2020. godine i podelili ih.

To se otkrilo nakon što je jedan od zamenika posetiocima u baru pokazao fotografije snimljene mobilnim telefonom.

Šerif je tada naredio zamenicima da obrišu fotografije, a zatim je otkriveno da je okružni kapetan vatrogasaca pokazao fotografije vatrogascima koji nisu bili na dužnosti.

U zahtevu za odbacivanje slučaja, advokati su naveli da fotografije nikada nisu objavljene u medijima, na internetu niti na bilo koji drugi način.

Jedan od najboljih košarkaša svih vremena Kobi Brajant poginuo je 26. januara 2020. godine u padu helikoptera, uz svoju 13-godišnju ćerku i još sedmoro putnika u Kalabasasu, zapadno od Los Anđelesa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija