• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.05.2022

01:30

IDEMO BREEEEEEEE! Srpski trener u transu posle najlepše košarkaške bajke! (VIDEO)

printscreen

Košarka

IDEMO BREEEEEEEE! Srpski trener u transu posle najlepše košarkaške bajke! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Burse predvođeni srpskim trenerom Dušanom Alimpijevićem domogli su se finala Evrokupa

Bursa je pobedila Andoru u polufinalu rezultatom 85:68 i stigla do borbe za trofej.

Turski tim je tako posle pobede protiv Partizana i Cedevite nastavio da niže iznenađenja, pa čeka  pobednika duela između Valensije i Virtusa u velikom finalu. Nakon plasmana u finale usledilo je ludo slavlje sa trenerom Dušanom Alimpijevićem.

- Idemo breeeee! -  viknuo je iz sveg glasa Dušan Alimpijević na putu ka svlačionici, a zatim održao kratak govor igračima.

- Rekao sam vam da ništa nije nemoguće. Rekao sam da je sve možemo da uradimo ako se borimo i verujemo. Srcem i dušom smo stigli do ovoga, srcem i dušom idemo dalje - rekao je Alimpijević uz prave ovacije igrača i čelnika kluba.

 

 

 

Bivši trener Crvene zvezde i tvorac istorijskog uspeha pucao je od sreće posle još jedne velike pobede.

- Neverovatno, ovo je bajka za grad, za klub i sve nas lično. Rekao sam da će najbitnije biti kako budemo odgovorili u odbrani. Da će od velikog značaja biti da li smo dovoljno sazreli da budemo agresivni i čvrsti na svakoj lopti. Kao igrač, morate da stavite ego u džep, borite se i delite loptu kada ste na parketu. To je ovaj tim uradio. Rekao sam na poluvremenu da smo promašili neke otvorene šuteve, ali sam nisam na tome insistirao jer sam znao da će ući kada bude trebalo. Najvažnije je da je odbrana bila dobra. Držala nas je na površini i odvela u finale -  rekao je Alimpijević posle utakmice.

U drugom polufinalnom meču, snage će 4. maja (20.30) odmeriti Valensija i Virtus.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija