• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.09.2022

22:01

ON NAS JE UBIO! Heroj Italije otkrio kako su  Azuri SRUŠILI SRBIJU! Sve se dogodilo posle isključenja! POCEKO JE PRIŠAO SVAKOM IGRAČU I REKAO NAM OVO!

printscreen

Košarka

ON NAS JE UBIO! Heroj Italije otkrio kako su Azuri SRUŠILI SRBIJU! Sve se dogodilo posle isključenja! POCEKO JE PRIŠAO SVAKOM IGRAČU I REKAO NAM OVO!

Podeli vest

Košarkaška reprezentacija Srbije je ispala sa Evrobasketa, posle čega je heoj Azura otkrio zanimljive detalje.

Podsetimo, Srbija je doživela šokantan poraz od Italije u osmini finala, a Marko Spisu je briljirao protiv "orlova".

Do ovog meča je na Evrobasketu prosečno davao 3,8 poena po meču, a Srbiji je ubacio 22, šutirajući trojke 6/9. Kako ističe, isključenje selektora Đanmarka Poceka je mnogo doprinelo velikom preokretu "azura" u završnici utakmice.

Foto: Starsportphoto©

Đanmarko Poceko

- Kada je naš selektor izbačen, nešto se u nama desilo. Mislim, mi smo u završnici igrali stvarno odbranu jedan za drugog, a čim bismo se domogli lopte, trčali smo u napad. Mnogo trojki smo dali, to nas je vratilo u život. A kada igrate tako, onda i kada ste niži, kao mi sada (od reprezentacije Srbije), možemo da pobedimo. Mnogo sam ponosan na ovu ekipu - počeo je junak podviga Italije.

Upitan šta im je to strateg rekao kada je isključen, jer je Poceko išao od jednog do drugog igrača i nešto mu govorio "na uvo", italijanski košgeter je otkrio sledeće:

- Rekao je samo "Pobedite za mene!". Uhvatili smo se za dlanove, ukrstili prste i poslušali ga. On je to zaslužio . rekao je Spisu.

BONUS VIDEO:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Naša kineskinja ima samo kinesko državljanstvo - Govori srpski, potpisuje se kao Ana Guo Stojković, a odrasla je u Leskovcu!
Društvo

Naša kineskinja ima samo kinesko državljanstvo - Govori srpski, potpisuje se kao Ana Guo Stojković, a odrasla je u Leskovcu!

Ana Guo od svog četvrtog meseca živi u porodici Stojković u selu Oraovica kod Leskovca. Voli da kaže da je privilegovana jer ima dve porodice. Bolje govori srpski od kineskog, ali ima samo kinesko državljanstvo. Danas je student prve godine FON-a u Beogradu.a Guo od svog četvrtog meseca živi u porodici Stojković u selu Oraovica kod Leskovca. Voli da kaže da je privilegovana jer ima dve porodice. Bolje govori srpski od kineskog, ali ima samo kinesko državljanstvo. Danas je student prve godine FON-a u Beogradu.

09.05.2024

10:00

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE naneo istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE naneo istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija