• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.09.2022

09:19

TRI PUTA SAM SE RAZVODIO, NE DAM IGRAČIMA KREDITNU KARTICU! Urnebesna izjava selektora Nemačke (VIDEO)

reuters

Košarka

TRI PUTA SAM SE RAZVODIO, NE DAM IGRAČIMA KREDITNU KARTICU! Urnebesna izjava selektora Nemačke (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaška reprezentacija Nemačke plasirala se u polufinale Evrobasketa nakon što je savladala Grčku

Selektor Nemačke, Gordi Herbert bio je vrlo raspoložen posle velike pobede, ali ne toliko da igračima da kreditnu karticu za  razliku od Italijana Đanmarka Poceka, kada su dobili Srbiju.

- Neću da dajem svoju kreditnu karticu igračima. Denis je tražio moju karticu, a ja sam mu rekao da sam se razvodio tri puta i da mu se neće svideti limit na njoj - našalio se Nemac. 

Gordi Herbert je rekao da su ga mnogi nazivali "ludakom" prošlog oktobra kada je rekao da će njegov tim osvojiti medalju na Evrobasketu.

Foto: reuters

 

- Mislim da smo 40 minuta bili ofanzivno dobro. Prvobitno 15 minuta defanzive u drugom poluvremenu je bilo ključno, hvatali smo loptu, bolje smo gradili Grke. Svaka čast igračima, izašli su iz svlačionice posle prvog poluvremena kao na neku misiju.

Smatra da se ekipa ovom pobedom još više "povezao" sa navijačima.

- Ovo je neverovatno za nemačku košarku. Način na koji je ovaj tim, igrači nastupio danas, mislim da je način na koji su igrali takav da mogu da se povežu sa njim, stvorili su identitet. Imamo još dve utakmice, rekli smo još ranije u oktobru prošle godine da je cilj medalja na Evrobasketu, tada su mi rekli da sam lud, ali i dalje gledamo ka tome.

Foto: reuters

Selektor Nemačke Gordi Herbert

Ne razmišlja previše o susretu sa Španijom u polufinalu.

- Pre svega ću da uživam u ovoj večeri i da ne razmišljam o Španiji. Za nas je to sledeća utakmica. U četvrtak ćemo da vidimo kakva je situacija. Od prvog dana se borimo, hoćemo samo da uživamo. Neverovatno je to što igramo na domaćem terenu, što pobeđujemo i što smo u polufinalu. Imamo taj "uživalački" mentalitet.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!
NEVEROVATNO

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!

Kada govori o tome da su Amerikanci "nezamenljiva nacija, jedina supersila na svetu i glavna demokratija", predsednik SAD Džozef Bajden iz nekog razloga ne spominje američki državni dug i nekontrolisano štampanje novca, ukazala je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova u nedavnoj objavi na Telegramu, ocenivši da je to "krindž godine".

26.05.2024

20:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija