• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.03.2023

23:06

ARMANI JE DOTAKAO VRH - TO JE NBA STANDARD! Micov ODUŠEVLJEN italijanskim VELIKANOM!

Košarka

ARMANI JE DOTAKAO VRH - TO JE NBA STANDARD! Micov ODUŠEVLJEN italijanskim VELIKANOM!

Podeli vest

Bivši srpski košarkaš Vladimir Micov komentarisao je aktuelna dešavanja u Evroligi.

Vladimir Micov je svoju igračku karijeru završio ove godine u dresu Budućnosti. On je u Podgoricu stigao nakon nekoliko sjajnih sezona u Armaniju iz Milana gde još uvek ima veliki broj prijatelja sa kojima se "družio" kada su Manekeni gostovali u Srbiji. 

- Posetio sam ekipu kada su bili u Beogradu i igrali protiv Zvezde, pobedili su. Sada sam protiv Olimpijakosa opet bio u dvorani i opet su pobedili. Rekao sam im da prenesu porodici Armani da pošalju privatni avion da me pokupi kad god bude potrebno i pobeda će doći - rekao je u šali Vladimir Micov. 

Ističe bivši srpski reprezentativac da je Armani dostigao vrhunac organizacije kada je reč o evropskim klubovima, te da italijanski velikan podseća na sve ono što nudi NBA liga. 

- Uvek sam govorio, Olimpija Milano je klub na nivou NBA. Tako se odnose prema igračima, profesionalizam na najvišem mogućem nivou. Sve što igrač želi od kluba, to i dobije. To je zaista NBA nivo - dodao je bivši košarkaš Armanija. 

Foto: Starsportphoto

Nije krio Micov zadovoljstvo povodom dobrih partija srpskih predstavnika u Evroligi i istakao da je sezona izuzetno interesantna. 

- Nisam toliko pratio otkako sam u penziji, ali vidim rezultate, koji pokazuju da je sezona uzbudljiva. Drago mi je da su se pojavile još neke ekipe, da ne bude dosadno kao prethodnih sezona, kada se znalo koji su timovi najbolji. Sada svako može da pobedi svakog. Čak ni novac nije garancija. Ne možete samo da dođete, pokupujete najbolje igrače i očekujete uspeh. Ne... Sistem mora da bude izgrađen. Srećan sam zbog Monaka. Igraju sjajnu košarku, Žalgiris takođe. Tu su naravno Partizan i Zvezda, s tim da je Partizan u boljoj poziciji. Sve u svemu, dobra sezona u Evroligi - podvukao je Vladimir Micov. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija