• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.03.2023

18:41

OTVORIO DUŠU! Vasa Micić: Želeo sam da stvorim nešto od nule!

Tanjug/AP

Košarka

OTVORIO DUŠU! Vasa Micić: Želeo sam da stvorim nešto od nule!

Podeli vest

Reprezentativac Srbije i košarkaš Efesa Vasilije Micić pričao je za sajt Evrolige o najvažnijim trenucima u karijeri.

Dvosturki uzastopni MVP završnog turnira i šampion Evrolige u serijalu "Remember the why" rekao je da je nekad izgledalo da njegove odluke nisu logične.

je da neke od njegovih najvećih odluka drugima nisu izgledale logične.

Kao primer za to naveo je kada je napustio Evroligu i  sa 22 godine potpisao za turski Tofaš, u želji da ispuni svoj potencijal, kao i prelazak u Žalgiris iz Kaunasa sledeće sezone, gde nije bio bitan faktor, da bi potom otišao u Efes.

- To je definitivno najveća satisfakcija do sada u mojoj karijeri. U tom trenutku moje iskustvo u Žalgirisu i sa trenerom Šarasom bilo je više nego dovoljno i osetio sam da to želim negde da dokažem. Želeo sam da to znanje pokažem na terenu. Osetio sam da je prilika u Efesu došla u pravom trenutku. Iako su svi bili pomalo šokirani, ali sam osećao da je ovo dobro jer sam želeo da stvorim nešto od nule - rekao je Micić.

Godinu dana kasnije, Efes je igrao finale Evrolige, a 2021. i 2022. godine je dva puta u nizu bio šampion najjačeg evropskog klupskog takmičenja.

- Posle prve sezone sam shvatio da treba da ostanem i da sve to još jednom dokažem. Nisam znao da ćemo uzeti titulu, ali ostetio sam napredak i veliko iskustvo na svojoj koži. To je sjajno - kazao je plejmejker Srbije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija