• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.05.2023

18:03

ISTORIJSKI USPEH SAŠE OBRADOVIĆA! Monako razmontirao Barselonu i osvojio treće mesto u Evroligi!

EPA

Košarka

ISTORIJSKI USPEH SAŠE OBRADOVIĆA! Monako razmontirao Barselonu i osvojio treće mesto u Evroligi!

Podeli vest

Košarkaši Monaka ostvarili su jedan od najvećih uspeha u istoriji kluba, pošto su u meču za treće mesto u Evroligi savladali Barselonu sa 78:66.

Tim Saše Obradovića potpuno zasluženo došao je do tog rezultata, pošto su tokom čitavog susreta bili bolji i imali prednost.

Monako je pre dve godine osvojio Evrokup, ali nema sumnje da je treće mesto u Evroligi još veći uspeh od tog. Barselona, sa druge strane, nije uspela da se oporavi od poraza protiv Real Madrida u polufinalu, pa je današnji meč odigrala daleko ispod svojih mogućnosti.

Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

 

Ekipu iz kneževine do pobede su vodili Metju Strazel sa 14 i Alfa Dijalo i Eli Okobo sa po deset poena. Sa druge strane, najefikasniji u Barseloni bio je Nikola Mirotić sa 15.

Saša Obradović je tako došao do ogromnog podviga, s obzirom na to da Monaku pre početka sezone nisu davane velike šanse da može u završnicu. Nedavno je u intervjuu za naš list govorio da je još prošle godine ovo sve predvideo.

- Prošle godine 27. jula sam bio u selu Kremna, gde sam ostavio poruku u "kosmičkoj kugli". Na njoj je pisalo Top 4, a sada mi je žao što nisam napisao titula. Poruku samo u ostavio u levoj strani rašlji, samo da je vetar nije odneo, voleo bih da je imam, nadam se da neko može da mi je nađe - pričao je Obradović kroz osmeh.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija