• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.07.2023

12:57

Hit! Nestvarna Rumunka zasenila Karija! (VIDEO)

printscreen

Košarka

Hit! Nestvarna Rumunka zasenila Karija! (VIDEO)

Podeli vest

Na Ol-star vikendu WNBA, najbolje košarkaške lige za žene, viđena je neverovatna stvar u režiji američke košarkašice rumunskog porekla Sabrine Jonesku.

I brojne NBA zvezde poput Stefa Karija mogle bi samo da zavide Sabrini koja je pogodila gotovo sve šuteve koje je uzela!

Igračica Njujork Libertija je od starta zaigrala fenomenalno. Promašila je prvu loptu, a zatim pogodila preostale četiri iz levog ćoška! Sa obzirom na to da poslednja lopta na svakoj poziciji vredi dva poena, Sabrina je imala pet poena pre nego što je otrčala na drugu poziciju i tamo sa svim "bonus" loptama koje vrede po dva poena stigla do sjajnih 15 poena!

Prešlo se na "moneyball" lopte za tri poena, a zatim centralna pozicija na kojoj je osvojila maksimalnih šest poena pre nego što je ubacila drugu "moneyball" za još tri poena. 

 

 

Sjajna Sabrina Jonesku je od maksimalnih 25 poena imala osvojeno čak 24! Na četvrtoj poziciji Sabrina je osvojila četiri poena i promašila loptu koja je mogla da joj donese još dva, a zatim je sa petog mesta na parketu ostvarila maksimalan učinak. Košarkašica koja ima 25 godina je za 70 sekundi na parketu osvojila je 37 od maksimalnih 40 poena i tako zadivila navijače i ceo košarkaški svet ostavila u čudu! 

Devojka o kojoj bruji Amerika je rođena u mešovitom braku, a njen otac izbegao iz Rumunije 1989. Kada je stigao u Kaliforniju, SAD su mu dodelile politički azil.  Sabrina je u detinjstvu komunicirala na rumunskom, ali je nije povuklo da igra za tu selekciju. Osvojila tri zlatne medalje u mlađim kategorijama zemlje koja je prihvatila njenu porodicu i izabrala je da predstavlja Ameriku. Sa tom reprezentacijom je već osvojila zlato na Svetskom prvenstvu prošle godine.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija