• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. M.

23.07.2023

16:09

Otkrivamo! Evo šta radi Nikola Jokić nakon što je odjavio Srbiju i Pešića!

Pedja Milosavljević

Košarka

Otkrivamo! Evo šta radi Nikola Jokić nakon što je odjavio Srbiju i Pešića!

Podeli vest

Centar Denvera Nikola Jokić razočarao je naciju nakon što je selektoru Svetislavu Pešića rekao da ne računa na njega za predstojeći Mundobasket (25. avgusta - 10. septembra).

Pokušao je popularni Kari da ubedi Jokića da se predomisli, zajedno sa novim kapitenom Bogdanom Bogdanovićem, ali nije se dao povremeni srpski reprezentativac.

Pešić će sutra od 16 časova govoriti na konferenciji za medije u jednom beogradskom hotelu i, nada se javnost, otkriti šta je Jokić naveo kao razlog otkazivanja.

Pretpostavlja se umor s obzirom na to da je sezonu završio sredinom juna jer je sa Denverom prvi put u istoriji dogurao do finala NBA lige, a onda i osvojio šampionski prsten pobedom nad Majamijem.

Sada, kada je sebi produžio odmor, Jokić se okrenuo svojoj najvećoj ljubavi, konjima, i pratio njihove rezultate.

Konjički klub Bačka organizuje ovog vikenda tradicionalne kasačke trke "Dužijance" na subotičkom Hipodromu, a takmiče se trenutno i konji Nikole Jokića, otkriva Informer.

Jokić je svake godine prisustvovao tim trkama i prethodno su i pobeđivali baš njegovi konji, a sada se u glavnim trkama takmiče dva aduta - Ejmi del Duomo i Breno Laumar.

Njegov otac Branislav prisustvovao je trkama, dok se Jokić nije eksponirao, verovatno zbog cele situacije, pa je pratio trke putem malih ekrana ili iz prikrajka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija