• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.07.2023

06:10

Srbin potezom šokirao komentatora! Pojavio se video, čovek je progovorio srpski

printscreen/kss

Košarka

Srbin potezom šokirao komentatora! Pojavio se video, čovek je progovorio srpski

Podeli vest

Mladi igrači Srbije do 18 godina su budućnost naše košarke, sve su fascinirali tokom Evropskog prvenstva u Nišu.

Mlada košarkaška reprezentacije pred publikom u Nišu uspela je da se plasira u finale Evropskog prvenstva do 18 godina, pošto su sa 65:54 bili bolji od Nemačke u polufinalnom duelu. Naredni rival naše reprezentacije biće selekcija Španije, po mnogima i najveći favorit za zlatnu medalju.

Srbija ima sjajnu generaciju, koja sve oduševljava tokom šampionata.  Komentator je tokom četvrtfinalnog meča pao u trans, zbog njih je progovorio srpski jezik. U četvrtfinalu se naši mladi košarkaši lako izašli na kraj sa Izraelom (83:65). Bio je mnogo atraktivnim potezima, a jedan se posebno izdvojio.

"Orlići“ su bili poput tornada, jurili su bez milosti ka pobedi i ubili svaku nadu rivalu za povratak u život, ali je Bogoljub Marković igrao kao da je meč tek počeo.

On je u jednoj akciji dva puta u nizu sjajnim blokadama zaustavio rivala, što je u trans bacilo i komentaora koji radi za FIBA televiziju.Kada je po drugi put sevnula „banana“, on je oduševljen sa engleskog prešao na srpski.

- Doviđenja, laku noć - rekao je oduševljeni komentator na srpskom jeziku, što se dopalo našim navijačima, pa je video postao viralan na društvenim mrežama.

 

 

 

U polufinalu su pali Nemci, pa je red da u finalu oružje polože i Španci.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Hitno! Rusi došli na 20 km od Harkova!
Planeta

Hitno! Rusi došli na 20 km od Harkova!

Ruska vojska napala je selo Glubokoe u Harkovskoj oblasti, na manje od 23 kilometra od severnog predgrađa Harkova., a rusko ministarstvo odbrane objavilo je spisak naselja koje je u ovoj oblasti za kratk ovreme zauzela grupa Sever.

11.05.2024

12:09

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija