• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.07.2023

22:05

Pokuševski: Tužan sam što neću biti deo reprezentacije

Tanjug/AP

Košarka

Pokuševski: Tužan sam što neću biti deo reprezentacije

Podeli vest

Košarkaš Oklahome Aleksej Pokuševski neće imati priliku da debituje za reprezentaciju Srbije na predstojećem Svetskom prvenstvu u Indoneziji, Japanu i na Filipinima.

Mladi krilni centar se i ovog leta našao na spisku selektora Svetislava Pešića, ali zbog povrede ramena neće biti u prilici da pomogne "orlovima".

Pokuševski je bio na pregledima u Atini odakle je stigla i konačna odluka da ne može da trenira sve do kraja avgusta što ga je automatski izbacilo sa spiska putnika za Mundobasket. 

Pokuševski je, ipak, iskoristio priliku i posetio tokom današnjeg dana srpske reprezentativce u Staroj Pazovi, gde se uveliko pripremaju za planetarni šampionat.
- Veoma sam srećan kada se nalazim u društvu saigrača iz reprezentacije, ali istovremeno i tužan jer neću biti u mogućnosti da se njima i selektoru stavim na raspolaganje ovog leta. Nadao sam se da će sanacija povrede ramena ići brže od prvobitno predviđenog i da ću moći da budem deo tima Srbije, ali ipak su se one manje optimistične prognoze ispostavile kao tačne. Reprezentaciji želim svu sreću i nadam se da će nas obradovati dobrim igrama i dobrim rezultatima u Manili - istakao je Pokuševski.

Pored Pokuševskog sa spiska su zbog povreda otpali Ognjen Jaramaz, Vladimir Lučić i Vasilije Micić, Nikola Jokić i Nikola Kalinić odlučili su da odmore, dok su pod znakom pitanja i dalje Alen Smailagić i Uroš Trifunović.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija