• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.08.2023

10:12

Bivšeg Zvezdinog trenera uhapsili na aerodromu! Rekao je nešto što nije smeo! (VIDEO)

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Košarka

Bivšeg Zvezdinog trenera uhapsili na aerodromu! Rekao je nešto što nije smeo! (VIDEO)

Podeli vest

Srpski trener Dušan Alimpijević otkrio je detalj koji mnogi nisu znali, dok je vodio Crvenu zvezdu bio je uhapšen na aerodromu.

Dušan Alimpijević  je u u podkastu "Jao Mile" isprčao šta se sve dogodilo pre nekoliko godina pred put u Španiju gde je crveno-bele čekao duel sa Baskonijom. Zbog velike nervoze rekao je stjuardesi u avionu nešto što nije smeo, pa je nastao haos.

- Trčanje po celom aerodromu, dolazimo na "gejt" u poslednjem trenutku, od čekanja šest sati, umalo da zakasnimo. Nosim neki roler za odelo, kada ga staviš i urolaš, ono se ne gužva. Nosim ga kao naivni slikar, trčim, curi znoj niz mene. Ulazim, dajem kartu, oni mi je iscepaju i daju mi drugu, seo sam između dva malo korpulentnija čoveka. Stujardesa dolazi i moli me da odložim to negde, ja joj kažem da nađe ona gde, jer nema nigde mesta - rekao je Alimpijević u podkastu "Jao Mile" kod bivšeg košarkaša Mileta Ilića.

Potom su usledili problemi.

- Onda me ona pita šta mi je unutra i ja napravim taj kiks. Pita me za roler, kao da ga prvi put vidi. Onda sam rekao tu zabranjenu reč (pištolj prim.out). Posle toga, nekih 15 minuta kroz prozor vidim da se upalilo crveno, dolaze po dečaka... Bili su jako ljubazni, kako znaju da budu u tim situacijama. Sećam se da prolazim kroz avion, izvode me iz aviona, a svi se prave ludi da me ne poznaju. Pogledam u Nešu Ilića, on zviždi, gleda na drugu stranu, ovaj kondicioni govori da sam se žalio da me prebacuju u biznis klasu, mene izvode napolje.

 

 

Foto: Starsportphoto

 

 

Na kraju se sve dobro završilo.

- Stajali smo ispred sa policijom, pilot je izašao, tražio da se izvinim, ja nisam mislio da postoji razlog za to, pa sam leteo sutra ujutru, bio je direktan let sa frankfurtskog aerodroma. Bio je to let pred meč sa Baskonijom, malo sam odmorio i razmislio o svojim postupcima - zaključio je Alimpijević, koji je nedavno potpisao za Bešiktaš. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17