• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.08.2023

15:58

Nije lako Saletu: Potisnuću emocije! (VIDEO)

Informer

Košarka

Nije lako Saletu: Potisnuću emocije! (VIDEO)

Podeli vest

Košakaši Srbije u subotu od 14.00 po našem vremenu igraju protiv Kine, koju sa klupe predvodi slavni Srbin Aleksandar Saša Đorđević!

 

Popularni Sale razgovarao je nakon zvanične konferencije za medije na engleskom jeziku i sa srpskim novinarima u opuštenijoj atmosferi na srpskom, među kojima se nalaze i predstavnici Informera.

Na prethodnom Svetskom prvenstvu, koje se održavalo u Kini 2019, bio je selektor Srbije, a sada je u skroz drugačijoj ulozi. Po izrazu lica čini se, iako j rofesionalac i ide na pobedu, neće mu baš biti lako.

Foto: Informer

 

 

- To što ću voditi Kinu protiv Srbije je na kraju jedna lepa stvar. Ponosan sam što predvodim Kinu na utkamici proti Srbije, emocije su tu, ja ću se truditi da ih potisnem da ne utiču na mene. U životu su mi emocije često bile neprijatelj i zato ću pokušati da se ponašam kao profesionalac. Za sve je interesantno, na meni je da spremim ekipu da odigramo dobru utakmicu protiv Srbije, po mom mišljenju kandidata za medalju. Pokazali su sjajnu košarku na pripremama - jasan je slavni košarkaš.

Đorević je još jednom dodao da se uvek trudi da bude pre svega profesionalac i takmičar.

- Niko od nas ne izlazi na teren da izgubi utakmicu, svi se trude da budu profesionalci i takmičari, to je sport i ja ga tako shvatam - zaključio je Sale.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija