• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.09.2023

16:17

Dobrić se se predstavio Italijanima! Ja sam kobra iz Knina!

AP/Photo

Košarka

Dobrić se se predstavio Italijanima! Ja sam kobra iz Knina!

Podeli vest

Doskorašnji košarkaš Crvene zvezde Ognjen Dobrić rekao je da mu je važna podrška koju je dobio od kada je došao u Italiju.

Reprezentativac Srbije Ognjen Dobrić igraće svoju osmu sezonu u Evroligi, ali sada će braniti boje Virtusa iz Bolonje.

- Bio sam veoma srećan kada sam čuo da je Virtus zainteresovan da me dovede jer sam znao o kakvom se klubu radi i već sam poznavao grad. Volim Italiju i Bolonju, zato sam se lako odlučio da prihvatim novi izazov i srećan sam zbog toga! Cilj Virtusa je osvajanje trofeja, želim da budem što uspešniji – jedan smo već ‘uzeli’ (u Superkupu). Pred nama je mnogo posla – izdvaja se takmičenje u Evroligi. Verujem da možemo da se nosimo sa svima i nadam se da ćemo ući u plej-of - poručio je Dobrić.

Foto: fiba.com

 

 

Srpski as ponovo se zahvalio navijačima Virtusa, koji su mu pružili fantastičnu podršku.

- Već osećam privrženost navijača, želim da im se zahvalim zbog toga. Nadam se da ću im se odužiti na terenu. Daću svoj maksimum na svakom meču, nadam se da će to biti dovoljno za pobede. I saigrači su me lepo dočekali, izuzetni su to i ljudi i košarkaši – to svi znamo. Veoma sam srećan zbog dolaska u Virtus! Navijači su me prozvali ‘Kobra’. Rođen sam u Kninu, pa me zovu ‘Kobra iz Knina’. Nisam baš siguran odakle ideja za to, ali čini mi se da se ustalilo - zaključio je Ognjen Dorbić.

Njegov tim novu sezonu u Evroligi započinje utakmicom protiv Žalgirisa na svom terenu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Obradović zagrmeo! Aleksa mora da se spusti na zemlju!
Partizan

Obradović zagrmeo! Aleksa mora da se spusti na zemlju!

Čestitao sam mu na svemu što je uradio, ali mnogo ispada iz igre - poručio je trener košarkaša Partizana, Željko Obradović, govorivši o svom pulenu Aleksi Avramoviću kojeg želi da upozori da je Mundobasket na kojem je postao vicešampion sveta prošlost.

28.09.2023

15:37

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija