• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.01.2024

12:16

Nije fer! Trinkijeri van sebe zbog Milojevića, ostao bez reči

Starsportphoto

Košarka

Nije fer! Trinkijeri van sebe zbog Milojevića, ostao bez reči

Podeli vest

Ceo svet je u šoku zbog preranog odlaska srpskog trenera i nekadašnjeg košarkaša Dejana Milojevića, a sada se oglasio i italijanski stručnjak Andrea Trinkijeri.

Bivši trener Partizana, koji sada trenira Žalgiris, došao je na konferenciju vidno utučen zbog smrti Milojevića nakon što je doživeo infarkt.

Konferencija je ranije zakazana povodom sutrašnjeg meča Žalgirisa protiv Fenerbahčea u Evroligi, ali ju je Trinkijeri pre nego što ga je iko išta pitao rešio da oda počast Milojeviću.

- Pre svega, moram da kažem nešto. U šoku sam zbog ovoga što se desilo, što je Dejan Milojević preminuo. Bio je neverovatna osoba, znao sam ga dobro. Moje misli su uz njegovu porodicu, ovo je veliki gubitak za košarku i svakog ko ga je poznavao. Bio je neverovatna osoba, nije fer što se ovo desilo - rekao je Trinkijeri i jedva dolazio do daha.

Milojević je infarkt doživeo u restoranu tokom timske večere, odmah je prebačen u bolnicu gde je operisan, ali nije uspeo da pobedi u najtežoj životnoj bici.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija