• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.01.2024

09:55

Slavni NBA trener u šoku zbog Miloja! Strašno je...

Tanjug/AP

Košarka

Slavni NBA trener u šoku zbog Miloja! Strašno je...

Podeli vest

Slavni srpski košarkaš i trener Dejan Milojević preminuo je danas u Americi u 47. godini od posledica srčanog udara, a sada se sa velikim bolom oglasio i trener Majamija Erik Spolstra (53).

Protekle noći odigrano je devet mečeva u NBA ligi, ali je sport ostao u senci preranog odlaska slavnog srpskog košarkaša i trenera Dejana Milojevića.

On je radio kao pomoćni trener Stivu Keru u Golden Stejtu, bio je specijalizovan za centre, a u najjačoj košarkaškoj ligi sveta bio je i te kako cenjen.

U šoku je zbog toga njegovog preranog odlaska i čuveni trener sa klupe Majamija Erik Spolstra.

- Svi u Majamiju šaljemo molitve Dejanovom familiji. Mislima smo uz njih. Strašne vesti su nas dočekale. Naš Nikola Jovič ga je poznavao, Darko Rajaković je bio blizak sa njim... Mislima smo uz sve njih - rekao je američki stručnjak.

Tokom noći se oglasio i Darko Rajaković, srpski trener koji sedi na klupi Toronta, i jedva zadržao suze dok je pričao o njemu.

Od Milojevića se oprostio i košarkaš Majamija Nikola Jović, kao i kapiten reprezentacije Srbije iz redova Atlante Bogdan Bogdanović i mnogi drugi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija