• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.01.2024

18:08

Bivšem saigraču Divca i Stojakovića potrebno novo srce: Tražimo donora!

printscreen Twitter

Košarka

Bivšem saigraču Divca i Stojakovića potrebno novo srce: Tražimo donora!

Podeli vest

Bivši NBA košarkaš Skot Polard (48) proživljava pravu dramu i nalazi se na listi čekanja za transplantaciju srca nakon komplikacija uzrokovanih virusnom infekcijom.

Polard je igrao na poziciji centra i tokom karijere je nosio dresove brojnih timova, ali je srpskoj publici poznat po periodu iz Sakramento Kingsa, kada su za tim iz Kalifornije nastupali Vlade Divac i Peđa Stojaković.

Foto: AP/Photo

Stojaković, Divac, Kristi i Polard tokom povlačenja Peđinog dresa iz upotrebe

Američki košarkaš bio je upadljiv zbog nesvakidašnjih frizura i različitih stajlinga.

Međutim, trenutno proživljava pravu dramu dok čeka na transplantaciju srca. Njegovu borbu sa beskrajnom listom čekanja, neadekvatnim lečenjem u svakodnevnoj borbi za život deli Skotova supruga Don.

 

 

"Jeste li ikada bili na listi za transplantaciju srca za koju vas je neko optužio da vam nije potrebna i da folirate? Jako je čudno. Još uvek čekamo donora", napisala je supruga nekadašnjeg košarkaša uz njegovu sliku u bolničkom krevetu.

Sam Polard je verovatnoću da preživi uporedio sa dobitkom semice na lotu - samo što je ovoga puta glavna nagrada novo srce što bi značilo novi život.

Foto: AP/Photo

Polard u dresu Sakramenta

Nekada zvezda Kanzas univerziteta već dugo ne može da potrči, dok mu bilo koji manji napor izaziva slabost i nesvesticu poput kratkog hoda ili silaska niz stepenice.

Publici koja toliko ne prati sport dobro je poznat i po nastupu u čuvenoj emisiji "Survajvor" gde je prikupio simpatije zbog harizmatičnog duha i sjajnog smisla za humor.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija