• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.01.2024

17:40

Novi udarac za PAO: Jedan od najboljih igrača povređen!

Starsportphoto©

Košarka

Novi udarac za PAO: Jedan od najboljih igrača povređen!

Podeli vest

Nižu se povrede u redovina Panatinaikosa, a poslednji u nizu igrača van stroja je Kendrik Nan (28).

Amerikanac je jedan od nosioca ekipe Ergina Atamana i njegov izostanak će teško nadoknaditi već desetkovani Atinjani.

Povređeni od ranije su Luka Vildoza i Olek Balcerovski, dok će i Kostas Slukas na kraću pauzu zbog problema sa zdravljem.

Foto: Starsportphoto©

Kendrik Nan tokom duela sa Makabijem

Nan je povredu zadobio na meču u Beogradu prilikom gostovanja Makabiju. Bivši NBA igrač je napustio utamicu zbog pada tokom kojeg je povredio lakat i nije poznato koliko će zbog toga biti van rotacije Ergina Atamana.

Ovom povredom, turskom treneru na poziciji organizatora igre ostaje samo Džerijan Grent.

Kendriku Nanu je ovo debitantska sezona u Evroligi, nakon što je stigao iz Vašington Vizardsa i u proseku postiže 13,5 poena uz 2,4 skoka i 2,6 asistencija u Evroligi.

Zbog "rupe" na poziciji plejmejkera ne treba isključiti mogućnost kratkotrajnog rešenja dok se neki od standardnih igrača ne vrate sa pauze. 

Tako nešto je uradio Olimpijakos potpisom Mozesa Rajta na samo mesec dana zbog teške povrede koju je srpski centar Nikola Milutinov doživeo. 

Pirejcima je van stroja i drugi visoki igrač, Mustafa Fal, pa je Jorgos Barcokas posegao za kratkotrajnim rešenjem dok se barem Francuz ne oporavi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija