• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.02.2024

08:27

Udario po sudijama jer sude u korist njegovog tima! Sad smo sve videli, Grk nadmašio sebe!

profimedia

Košarka

Udario po sudijama jer sude u korist njegovog tima! Sad smo sve videli, Grk nadmašio sebe!

Podeli vest

Vlasnik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos opet je u centru pažnje.

Grk često kritikuje sudije, na to smo navikli, ali je sad sve šokirao.  Janakopulos  je nezadovoljan arbitrima jer su sudile u korist njegovog tima.

Zeleni su izgubili od Arisa 70:73, posle 16 pobeda u domaćem prvenstvu. Kontroverzni Janakopulos imao je šta da kaže posle utakmice.

- Da smo na kraju pobedili, tražio bih da se utakmica ponovi. Mislim da je Mančester junajted to uradio jednom, kada su pobedili iz nepostojećeg penala. Nije moguće da Aris dođe ovde i igra sjajnu košarku, dok smo mi ‘mrtvi’, umorni, ravnodušni  ne znam tačno šta od toga  a da moramo da pobedimo jer sudije sviraju u našu korist. Bili smo lošiji i morali smo da izgubimo - rekao je prvi čovek Panatinaikosa.

 

 

Standings provided by Sofascore

 

Nedavno je bez dlake na jeziku isprozivao legendu srpske košarke Dejana Bodirogu koji je na čelu najjačeg evropskog klupskog takmičenja.

- Imam jednu stvar da kažem, pobedili ili izgubili, od Bertomeuove (bivši čelnik Evrolige, prim, nov) mafije, otišli ​​smo u Bodiroginu mafiju - rekao je Janakopulos.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija