• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.02.2024

15:01

Ledi krv u venama! Neopisiva tuga, Dekijeva porodica skrhana bolom (VIDEO/FOTO)

informer/Masa Bandjur

Košarka

Ledi krv u venama! Neopisiva tuga, Dekijeva porodica skrhana bolom (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Legendarni srpski košarkaš i trener Dejan Milojević sahranjen je danas na Novom bežanijskom groblju u Beogradu.

Od nekadašnjeg srpskog košarkaša i trenera došli su da se oproste naše košarkaške legende, trener Golden Stejta Stiv Ker i članovi stručnog štaba, najbliži prijatelji...

Porodica je bila skrhana od bola. Jauci i jecaji su se prolamali grobljem... Supruga Nataša, ćerka Maša i sin Nikola u suzama su bili na opelu i sahrani voljenog  supruga i oca.  Neopisiva bol i tuga!

 

Foto: informer/Masa Bandjur

 

Foto: informer/Tanja Andric

 

 

 

Foto: informer/Tanja Andric

 

 

 

Foto: informer/Tanja Andric

 

 

 

 

 

 

 

Sa Dekijem su se poslednji put pozdravili Željko Obradović, Miško Ražnatović, Žarko Rebrača, Novica Veličković, Žarko Čabarkapa, Branko Lazić, Luka Mitrović, Ratko Varda, Slavko Vraneš, Saša Pavlović, Darko Miličić, Nemanja Bjelica, Zoran Savić, Vlatko Čančar, Saša Pavlović...

- Znam da gledaš od gore i odmah si rasporedio anđele gde da stoje, stigao je šef. Imam dve molbe, ako možeš ti da nas čuvaš, za boljeg ne znamo. Zbog svega toga biram da te pamtim po osmehu, da te čuvak u oku, da te sećam u igri, i da te pazim u drugima.  Ali, od sutra Deki, sada čitav svet zbog tebe zna koja je najpoznatija reč u srpskom jeziku, a ona je stajala u hiljadama porukama koje ti nisu stigle, a ona je "volim te brate". Učio si nas da volimo, slušamo, pobeđujemo, da se družimo i pazimo, govorio si da budemo posvećeni i jaki, ali da budemo srećni pre svega. Na kraju... Deki, zamoliću te da nam ne zameriš da još jednom budemo slabi i tužni i da se isplačemo. Neka ti je večna slava Dejane Milojevići i hvala - rekao je Aca Stojanović i nije mogao da zaustavi suze.

 

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija