• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. M.

26.02.2024

21:07

"Grobari" u transu! Njihov miljenik misli samo o Partizanu, da li je na pomolu povratak?

fiba.com

Košarka

"Grobari" u transu! Njihov miljenik misli samo o Partizanu, da li je na pomolu povratak?

Podeli vest

Košarkaši Srbije ostvarili su i drugu pobedu u kvalifikacijama za Evrobasket 2025. godine i večeras u gostima savladali Gruziju sa 76:63. Košarkaš Baskoniije Vanja Marinković bio je jedan od najboljih na terenu i trojkama "odlepljivao" svoj tim, a posle meča je osim o onome na terenu pričao i o svojoj velikoj ljubavi.

Gostovanje Gruziji važi za jedno od težih u reprezentativnoj košarci jer je publika u Tbilisiju i te kako srčana.

Kada se ekipa Aleksandra Džikića približavala "orlovima" imala je neverovatnu podršku, a upravo to je jedan gruzijski novinar pitao Vanju.

Marinković nije časio časa već je pomenuo svoj bivši tim, Partizan, i njegove navijače.

- Publika je bila odlična kada je vaša reprezenetacija prišla na minus četiri. Ali, ja sam igrao za Partizan godinama. Nema publike na svetu koja može da se poredi sa Partizanom - porulio je Marinković.

Vanja je meč protiv Gruzije završio sa 15 poena, od čega je pogodio tri trojke.

O njegovom povratku u Humsku, u klub za koji je igrao do 2013. do 2019, uveliko se priča, a navijači se nadaju da će se već ovog leta Marinković vratiti u rodni grad.

O tome su španski mediji već pisali o čemu opširnije možete pročitati OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija