• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

26.02.2024

13:50

Partizan: Napadnuti smo, ovo znači rat, hoće da nas pokradu!

abaliga.com

Partizan

Partizan: Napadnuti smo, ovo znači rat, hoće da nas pokradu!

Podeli vest

Košarkaški klub Partizan izdao je hitno saopštenje u kojem obaveštava javnost da je Instagram stranica kluba meta sajber napada i strahuju da bi konačni epilog mogla biti krađa identiteta.

Crno-beli su napisali i da je čitav slučaj prijavljen "Meti" i nadležnim organima.

Naime, "parni valjak" je u poslednjih nekoliko dana dobio ogroman priliv novih pratilaca na zvaničnom Instagram profilu, ali je reč o lažnim, takozvanim "bot" profilima iz Indije, Pakistana itd.

Foto: abaliga.com

Željko Obradović i Zek Ledej

Partizan se oglasio i izrazio sumnje da je u pitanju planirana akcija i organizovan sajber napad.

"Tokom poslednja 72 sata zvanična Instagram stranica Partizana je meta sajber napada. Zvanična Instagram stranica Partizana tokom poslednjih 72 sata trpi sajber napade tokom kojih se među pratioce dodaje veliki broj sumnjivih, veoma izvesno, bot profila. Ovaj slučaj je prijavljen kompaniji "Meta" i nadležnim organima. Motiv napada nije poznat, ali se pretpostavlja da cilj može biti onesposobljavanje naloga, diskreditacija naloga ili kasniji pokušaj krađe identiteta", saopštio je klub iz Humske.

Foto: abaliga.com

Zek Ledej i Ognjen Jaramaz

Nezgodna situacija i napad pod kojim se aktuelni region našao nastupili su tokom pauze usled reprezentativnih obaveza.

Međutim, svi stranci već su "povučeni" natrag u Beograd kako bi se započelo sa treninzima i pripremama u nastavku klupskih takmičenja.

Crno-beli se na teren vraćaju već za tri dana kada u Beogradsku arenu dolazi Efes u okviru 27. kola Evrolige.

Obaveze u ABA ligi očekuju ih 3. marta, a ponovo će Partizan biti domaćin Cedevita Olimpiji iz Ljubljane.

Dobre vesti za Željka Obradovića su oporavljeni Džejms Naneli i Alen Smailagić.

Košarkaši su zalečili povrede koje su ih mučile tokom Kupa Radivoja Koaraća pa će biti na raspolaganju treneru Obradoviću.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija