• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Z.

26.02.2024

11:09

Partizan kompletan! Tandem se oporavio, uskoro svi u stroju!

Starsportphoto

Partizan

Partizan kompletan! Tandem se oporavio, uskoro svi u stroju!

Podeli vest

Crno-beli sve brojniji tokom priprema za predstojeći okršaj sa Efesom u 27. kolu Evrolige.

Košarkaši Partizana dočekaće turski tim u četvrtak veče (20.30, Sport klub 1), a taj meč označen je kao jedan od najvažnijih u borbi za plasman u top osam. Trenutno "parni valjak" zauzima 11. mesto na tabeli, sa učinkom od 12 pobeda i 14 poraza, a do kraja regularnog dela ostalo je da se odigra još sedam utakmica, od kojih će čak pet biti u Beogradskoj areni.

Izabranici Željka Obradovića vezali su tri neuspeha u elitnom takmičenju, potom su doživeli i bolan poraz u finalu Kupa Radivoja Koraća od Crvene zvezde, nakon čega je usledila pauza zbog obaveza reprezentacije.

Taj period pojedinci su iskoristili i da se oporave od problema koji su ih mučili u poslednje vreme. Tako je sjajni šuter Džejms Naneli (33) rešio lakšu povredu ramena, koju je zaradio upravom tokom Kupa u Nišu, dok je centar Alen Smailagić (23) ozdravio i spreman je za sve napore.

Foto: Starsportphoto

Alen Smailagić konačno ozdravio

S druge strane, nekolicina prvotimaca crno-belih dobila je dozvolu da se odazovu u nacionalne timove, ali da odigraju samo po jednu utakmicu, nakon čega su morali da se vrate u klub iz Humske i nastave sa treninzima.

To se odnosi na Bruna Kabokla (Brazil), Zeka Ledeja (Azerbejdžan), Džejlina Smita (Hrvatska) i Mateuša Ponjitku (Poljska), dok će se Aleksa Avramović, Ognjen Jaramaz i Balša Koprivica priključiti ekipi nakon meča koji Srbija večeras igra protiv Gruzije u Tbilisiju.

Takođe, kapiten "parnog valjka" Kevin Panter, kao i krilni centar Tristan Vukčević, prekinuli su odmor nešto ranije i počeli sa individualnim radom, a priključilo im se i krilo Uroš Trifunović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija