• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. V.

10.03.2024

22:45

Izbegnuta tragedija! Pao reflektor na parket, Srbi bili pored terena

profimedia

Košarka

Izbegnuta tragedija! Pao reflektor na parket, Srbi bili pored terena

Podeli vest

Na utakmici između košarkaša Baskonije i Barselone samo pukom sreća izbegnuta je velika tragedija.

Ekipa Duška Ivanovića je na svom terenu savladala Katalonce sa 103:96 u 24. kolu ACB lige, ali je meč u "Fernando Buesa" areni ostao u senci incidenta koji se desio u poslednjoj četvrtini.

Naime, u završnici meča, dok su plesačice izvodile performans tokom pauze zbog tajm-auta sa krova dvorane se otkačio reflektor i pao nasred terena i tom prilikom se razbio. 

Foto: Printscreen X

Reflektor pao i razbio se na terenu

Na sreću, niko od prisutnih nije povređen. Teren je ubrzo očišćen od krhotina, a utakmica je nastavljena i završena je trijumfom domaće ekipe. 

Odmah posle utakmice Baskonija se oglasila saopštenjem. 

"Baskonija istražuje pad jednog od svetala na video semaforu tokom poslednjeg tajm-auta utakmice. Klub je odmah zatražio izveštaj od tehničkog dobavljača odgovornog za njegovu nedavnu instalaciju kako bi se razjasnili uzroci incidenta", saopštio je klub iz Vitorije.

Što se same utakmice tiče, domaću ekipu je predvodio Markus Hauard sa 37, dok je srpski reprezentativac Vanja Marinković postigao devet. U ekipi Barselone najefikasiniji je bio Džabari Parker sa 21 poenom, dok je Nikola Kalinić ubacio pet.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija