• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. V.

19.03.2024

21:43

Marina posle žreba za OI: Ko god da je u grupi, pristup će biti isti

Starsportphoto

Košarka

Marina posle žreba za OI: Ko god da je u grupi, pristup će biti isti

Podeli vest

Selektor košarkašica Srbije Marina Maljković podelila je utiske posle žreba za grupu na predstojećim Olimpijskim igrama.

Naše devojke će u Parizu igrati A grupi sa selekcijama Španije, Kine i Portorika, odlučeno je večeras žrebom u Švajcarskoj.

Maljkovićeva je istakla da bez obzira ko njenim izabranicima bude protivnik, pristup mora uvek ostati isti, a to je rad. 

- Ko god da je sa nama u grupi, moj pristup je isti - rad, rad i samo rad. Treće Olimpijske igre za redom su dokaz da je taj metod ispravan. Igračice se menjaju, ali je metod isti. Naša ekipa je jako mlada i nova, a takmičenje je izuzetno teško. Samo naivni mogu misliti da se na OI igrama neće pojaviti najbolji sportisti ovog sveta - izjavila je Maljkovićeva, a preneo je košarkaški savez Srbije.

Ona smatra da će košarkaški turnir na Igrama, bar kada su žene u pitanju, biti jedan od najtežih.

- Ovo će biti najteže takmičenje po mišljenju mnogih stručnjaka, kada je ženski košarkaški turnir u pitanju i to me raduje. Raduje me zbog ženske košarke, zbog ženskog sporta, tako da uprkos mladosti koju imamo, uz ogroman rad ovog leta, trudićemo se da sakrijemo sve naše mane i da spremne odemo na to najteže svetsko takmičenje - zaključila je Marina. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija