• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

19.03.2024

22:50

Kapiten samo "bacio pogled"! Bogdanović ostao bez reči nakon žreba za OI (FOTO)

Reuters

Košarka

Kapiten samo "bacio pogled"! Bogdanović ostao bez reči nakon žreba za OI (FOTO)

Podeli vest

Košarkaši Srbije su ove večeri saznali protivnike na Olimpijskim igrama u Parizu koje se igraju od 27. jula do 11. avgusta, a srpski košarkaš Bogdan Bogdanović imao je vrlo interesantnu reakciju kada je video sa kim su "orlovi" u grupi!

Vicešampioni sveta igraće u grupi C protiv Južnog Sudana, pobednika kvalifikacionog turnira u Portoriku i Sjedinjenih Američkih Država, koje će im ujedno biti prvi rival na ovom takmičenju.

Odmah nakon žreba koji je održan u Švajcarskoj, oglasio se i kapiten naše selekcije, koji je na društvenim mrežama ostavio rekaciju u vidu emotikona. Praktično, "bacio je pogled" na grupu i jasno najavio da nas očekuje spektakl.

Foto: Instagram printscreen

 

Svetska košarkaška federacija je nakon žreba objavila i raspored takmičenja u Parizu. "Orlovi" će se u prvom kolu suočiti sa Amerima, a taj susret zakazan je za 28. jul. U drugom kolu, 31. jula košarkaše Srbije očekuje duel sa pobednikom kvalifikacionog turnira, dok će grupnu fazu završiti 3. avgusta mečom protiv Južnog Sudana. 

Olimpijske igre u Parizu na programu su od 26. jula do 11. avgusta, košarkaški turnir igraće se u Lilu, dok će završnica biti u Parizu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija