• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B.O.

22.03.2024

23:28

Banki nakon poraza u Beogradu: Zvezda nas je iznenadila!

Starsportphoto©

Košarka

Banki nakon poraza u Beogradu: Zvezda nas je iznenadila!

Podeli vest

Pripremali smo se za drugačiju utakmicu, ali je Zvezdin talenat došao do izražaja, poručio je strateg Virtusa.

Košarkaši Crvena zvezde prekinuli su seriju poraza pošto su večeras u Beogradu savladali Virtus. Bio je to prvi trijumf za četu Janisa Sferopulosa još od 30. januara kada su crveno-beli savladali Valensiju. Gosti iz Bolonje se nisu dobro proveli u "Beogradskoj areni", a strateg gostiju Luka Banki ističe da je Zvezda iznenadila njegovu ekipu. 

- Pripremali smo se za drugačiju utakmicu, ali je Zvezdin talenat došao do izražaja i promenio planove. Igrali su u visokom ritmu, falila nam je dobra odbrana od početka kako bi odgovorili na pravi način. Bekovi su bili vrlo raspoloženi, kao i centri pod košem, a ključna je bila serija od 11:0. Nismo uspeli da se vratimo nakon toga, promašili nekoliko lakih situacija posle preuzimanja - rekao je Luka Banki. 

Crveno-bele je večeras predvodio Miloš Teodosić koji je svojom potezima nekoliko puta zapalio navjače u "Beogrdaskoj areni". Dodaje Luka Banki da se tako nešto od njega očekuje, a potom se dotakao i statusa Ognjena Dobrića. 

- Miloš? Kao i uvek! Znamo da nije u najboljem fizičkom stanju, ali je kontrolisao sve na terenu i vodio napad Crvene zvezde - poručio je strateg Virtusa, a potom dodao. 

Foto: Starsportphoto

 

- Dobrića su mučile brojne povrede još od leta, to ga je usporilo. Trenutno pokušava da uhvati ritam, ali je bez sumnje neko na koga računamo. Njegova agresivnost i ofanzivna moć su od ogromnog značaja. 

Ponovio je Luka Banki da je ključna bila loša odbrana njegove ekipe i istakao kako će Virtus u budućnosti morati da poradi na voljnom momentu kako bi se vratili na pobednički kolosek. 

- Znali smo da Zvezda ima kvalitetne igrače, morali smo da zaustavimo bekove koji su imali sjajno veče. Iskoristili su svoj potencijal - Nedović i Teodosić su dobro čitali sve situacije. Zvezda je to jako dobro kažnjavala, mi smo izgubili naš defanzivni identitet. Moramo da budemo drugačiji u nastavku... Imamo mi talenta, ali nas nije samo to dovelo do pozicije već naša želja da budemo bolji - jasan je bio Banki, a potom dodao. 

- Kada pročitate brojeve morate pogledati i procente šuta. Što više promašaja - više šanse za ofanzivni skok... Falilo nam je mnogo preciznosti, pravili smo greške u napadu, nismo koristili situacije pod košem i nakon preuzimanja. Voleo bih da smo imali više faulova nego ofanzivnih skokova. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija