• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

23.03.2024

16:03

Slavni Španac uništio sudije! Idu kući kao da se ništa nije desilo i dobijaju platu za greške!

printscreen

Košarka

Slavni Španac uništio sudije! Idu kući kao da se ništa nije desilo i dobijaju platu za greške!

Podeli vest

Košarkaš Barselone Aleks Abrinjes (30) žestoko je udario na sudije posle poraza njegovog kluba od Panatinaikosa u Atini (81:89) u meču 31. kola Evrolige.

Poručio je iskusni Španac da  ne mogu arbitri da greše stalno pa "odu kući kao da se ništa nije desilo".

- Bili smo drugi skoro cele sezone, ali sudije nas ne poštuju. Igra se menja kad trener Panatinaikosa Ergin Ataman dobije tehničku grešku. Počinju da nas pune faulovima, menjaju se sudijski kriterijumi i umesto da kazne njih, kažnjavaju nas. Nije to bilo samo u utakmici protiv Panatinaikosa, to se dešava svake nedelje i nešto mora da se promeni - rekao je španski košarkaš za "Mundo Deportivo".

 

 

Abrinjes se očigledno ne plaši kazne Evrolige zbog komentarisanja sudija, pa je nastavio priču o arbitrima, koji su ove sezone na udaru mnogih klubova zbog velikog broja grešaka koje prave.

- Ne znam zašto se to dešava, želim da mislim da nema kampanje protiv Barselone. Ipak, ima nešto, jer smo ovo živeli tokom cele sezone i to je u redu. Dešavaju se neke stvari tokom utakmice kojih nam je već dosta, ne daju nam da se takmičimo. Mislim da to nije fer! Nešto mora da se promeni, ne može biti da sudije prave toliko grešaka, pa odu kući, kao ništa se nije desilo, i operu ruke. I sledeće nedelje će suditi još jednu utakmicu i nastaviti da dobijaju platu - zaključio je na kraju Abrinjes.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija