• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.11.2019

07:15

(FOTO) ZBOG SEKSI SRPKINJE NOVA ZVEZDA KLIPERSA SLUŠA CECU! Lepotica sa bujnim grudima je razlog sjajne forme Pola Džordža!

NBA

(FOTO) ZBOG SEKSI SRPKINJE NOVA ZVEZDA KLIPERSA SLUŠA CECU! Lepotica sa bujnim grudima je razlog sjajne forme Pola Džordža!

Podeli vest

Nova zvezda Los Anđeles Klipersa Pol Džordž bio je junak pobede njegove ekipe nad bivšim klubom Oklahomom trojkom u poslednjem napadu. Mnogi su se pitali ko se krije iza uspeha sjajnog Amerikanca, a njeno ime je Daniela Rajić, koja je poreklom iz Srbije

Nakon što je postao rekorder kluba sa najboljim košgeterskim učinkom u prva dva nastupa (33 poena je ubacio Nju Orleansu, a 37 Atlanti), Džordž je dao "samo" 18 Tanderima, ali je njegova trojka na kraju meča digla halu na noge.

TRESLI SU SE OD NIKOLE! Bivši saigrač otkrio koliko se plašio Pekovića!

Velika su očekivanja navijača Klipersa od ove sezone, jer je pored pomenutog superstara stigao iz Toronta i dosadašnji vođa aktulnih šampiona, Kavai Lenard, koji je propustio baš ove tri utakmice u kojima je Pol Džord zablistao.

Dok mu se Kavai ne pridruži na terenu i tako se na delu vidi možda i najmoćniji NBA tandem u ovom trenutku, Pol Džordž će biti sasvim srećan kao deo para čiju drugu polovinu čini devojka našeg porekla, Daniela Rajić.

Mnogima je poznata po tome što je na društvenim mrežama kačila snimke na kojima sluša Svetlanu Cecu Ražnatović, poznatu srpsku pevačicu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Self timer love in @nudeswimco ?

Објава коју дели Daniela Rajic (@danielarajic) дана 14. Авг 2019. у 9:37 PDT

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

WOOBIE❤️

Објава коју дели Daniela Rajic (@danielarajic) дана 24. Авг 2019. у 9:56 PDT

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

She want Chanel, go get it ?

Објава коју дели Daniela Rajic (@danielarajic) дана 1. Јун 2019. у 9:02 PDT

 

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija