• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.12.2019

11:29

ISPRAŠILI SU NAM GUZI*E, ALI VRATIO SE "VELIKI MOMAK"! Igrači Denvera zbog Srbina lakše podneli poraz!

NBA

ISPRAŠILI SU NAM GUZI*E, ALI VRATIO SE "VELIKI MOMAK"! Igrači Denvera zbog Srbina lakše podneli poraz!

Podeli vest

Nikola Jokić je u porazu od Bostona (108:95) konačno podsetio na prošlosezonska izdanja

Srpski centar ubacio je 30 poena, uz 10 skokova, četiri asistencije i dve blokade, međutim, saigrači ga nisu ispratili. Vil Barton je bio samokritičan.

GRK RAZNEO HRVATA! Spektakuralno "kucanje" Janisa, Zubac završio "na posteru"! (VIDEO)

E, OVO SE NE VIĐA ČESTO! Trener Denvera zadovoljan i pored poraza, JOKIĆ JE KRIV!

 

- Isprašili su nam guzi*e. Ja sam bio katastrofalan u odbrani, svi smo bili očajni u odbrani. Jedino pozitivno što možemo da izvučemo iz ove utakmice je povratak našeg 'velikog momka', tako da ćemo se hraniti time - poručio je košarkaš Denvera koji je presrećan zbog Jokićeve sjajne partije, o čemu je pričao i trener Majkl Meloun.

JOKIĆ ZVERINA, KONAČNO SE RAZGOROPADIO, ALI NI TO NE POMAŽE! Vrhunski Nikola malo Denveru, Bogdan i Bjelica ispustili "+7" za 89 sekundi! (VIDEO)

TAKO SE ŠTITI IGRAČ! Trener Denvera besni kad neko kritikuje Jokića!

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija